Μαζί και το ’20 Alfa Romeo και Τζιοβινάτζι

Συνεχίζουν μαζί Alfa Romeo Racing και Τζιοβινάτζι

Μαζί και το ’20 Alfa Romeo και Τζιοβινάτζι

Συνεχίζουν μαζί Alfa Romeo Racing και Τζιοβινάτζι

Συνεχίζουν μαζί Alfa Romeo Racing και Τζιοβινάτζι

Συνεχίζουν μαζί Alfa Romeo Racing και Τζιοβινάτζι, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν.

 

Συνεχίζουν μαζί Alfa Romeo Racing και Τζιοβινάτζι

Αντόνιο Τζιοβινάτζι

Ο Ιταλός οδηγός θα αγωνιστεί εκ νέου στο πλευρό του Κίμι Ραϊκόνεν. Μάλιστα, είναι ο πρώτος Ιταλός που εξασφαλίζει θέση στη Formula 1 τα τελευταία οκτώ χρόνια.

 

Η παράδοση της μάρκας με τους Ιταλούς οδηγούς είναι μακρά, καθώς την πρώτη σεζόν της Alfa Romeo στη Formula 1 το 1950, κατέκτησε τον τίτλο μέσω του Νίνο Φαρίνα.

 

Δηλώσεις Μάνλεϊ και Βασό

 

Ο Μάικ Μάνλεϊ, CEO της FCA, τόνισε. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντόνιο Τζιοβινάτζι. Η αγάπη του κοινού και η βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση ότι η Alfa Romeo Racing είναι στο σωστό δρόμο. Ενισχύουμε την εικόνα της εταιρείας ως ενός πραγματικού πρεσβευτή μηχανολογικής πρωτοπορίας και ιταλικού στιλ. Με την ανανέωση του Αντόνιο ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε να σημειώνουμε πρόοδο. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και στους αγώνες. Σαφής στόχος μας να επεκτείνουμε τη θρυλική ιστορία της Alfa Romeo στη Formula 1».

 

Από τη μεριά του ο Φρεντερίκ Βασό, Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG, συμπλήρωσε. «Ο Αντόνιο έκανε πολύ καλή δουλειά φέτος. Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι θα παραμείνει στην Alfa Romeo Racing και για το 2020. Ο τρόπος με τον οποίο εντάχθηκε στην ομάδα και η βελτίωση που παρουσίασε στην απόδοσή του αφήνουν υποσχέσεις για ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Μάλιστα ανυπομονούμε να τον βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθειά του. Ο Αντόνιο αναδείχθηκε ως ένας πολύ γρήγορος οδηγός, συγκρινόμενος ακόμα και με τον Κίμι. Πιστεύουμε ότι θα εξελιχθεί όσο μεγαλώνει η εμπειρία του. Οι παρατηρήσεις του στον τεχνικό τομέα, ο χαρακτήρας του, αλλά και η θετική του προσέγγιση θα μας βοηθήσουν να ανεβάσουμε την ομάδα μας».

 

Πηγή: Alfa Romeo Racing


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...