Τέταρτη θέση για τον Ντοβιτσιόζο στην Ταϊλάνδη

Τέταρτη θέση για τον Ντοβιτσιόζο στην Ταϊλάνδη

Τέταρτη θέση για τον Ντοβιτσιόζο στην Ταϊλάνδη

Τέταρτη θέση για τον Ντοβιτσιόζο στην Ταϊλάνδη

Τέταρτη θέση για τον Ντοβιτσιόζο στην Ταϊλάνδη, με τον Ιταλό αναβάτη της Ducati να μένει εκτός βάθρου, ενώ ο ομόλογός του, Ντανίλο Πετρούτσι, τερμάτισε ένατος.

 

DUCATI - THAILAND MOTOGP 2019

DUCATI – THAILAND MOTOGP 2019

Στην Ταϊλάνδη δόθηκε η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP. Εκεί ο Ντανίλο Πετρούτσι  χρειαζόταν να τερματίσει μπροστά από τον Μαρκ Μάρκεθ, με διαφορά τουλάχιστον δύο πόντων. Έτσι, θα κατάφερνε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες που είχε για τον τίτλο.

 

Όμως, ένας ταλαιπωρημένος ώμος και μία ίωση, έθεσαν τον Ιταλό αναβάτη εκτός μάχης. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, ο Ντοβιτσιόζο, που ξεκίνησε από την τρίτη θέση, μπόρεσε να τερματίσει τέταρτος. Ο Ντανίλο Πετρούτσι περιορίστηκε τελικά στην ένατη θέση.

 

Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Μαρκ Μάρκεθ, που κατάφερε να εξασφαλίσει τον τίτλο. Μετά τα αποτελέσματα, ο Ντοβιτσιόζο παραμένει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 215 πόντους. Από την πλευρά του, ο Πετρούτσι υποχώρησε στην πέμπτη με 162.

 

Στους κατασκευαστές η Ducati είναι δεύτερη, ενώ στις ομάδες, η Mission Winnow Ducati, πρώτη.

 

Πηγή: Ducati


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...