Τα Geolandar M/T G003 στο Ντακάρ

Τα Geolandar M/T G003 στο Ντακάρ

Τα Geolandar M/T G003 στο Ντακάρ

Τα Geolandar M/T G003 στο Ντακάρ

Τα Geolandar M/T G003 στο Ντακάρ

Τα Geolandar M/T G003 στο Ντακάρ, με τη Yokohama να επιλέγει τα εν λόγω ελαστικά  για τον αγώνα που θα γίνει τον Ιανουάριο στη Μέση Ανατολή.

 

GEOLANDAR-DAKAR

GEOLANDAR-DAKAR

Το ράλι Ντακάρ θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 17 Ιανουαρίου. Ξεκινά από την Τζέντα και ολοκληρώνεται στην Αλ-Κιντίγια, 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ριάντ.

 

Η Yokohama μετέχει σε αυτόν τον αγώνα με τα ελαστικά Geolandar M/T G003. Αυτό μέσω της ομάδας SsangYong Spain και του νέου Korando DKR. Οδηγικό δίδυμο θα είναι οι Όσκαρ Φουέρτες/Ντιέγκο Βαγιέχο.

 

Ο αγώνας χωρίζεται σε 12 στάδια, με μήκος άνω των 12.000 χιλιομέτρων. Το ελαστικό από τη μεριά του αποτελείται από ένα νέο μίγμα τριπλών πολυμερών που προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση και αντοχή στη φθορά.

 

Χαρακτηριστική η δήλωση του Φουέρτες για τον περσινό αγώνα. «Το Yokohama Geolander διένυσε περισσότερο από το 80% του χρόνου σε πραγματικά χαμηλές πιέσεις και δεν υπέστη καμία παραμόρφωση. Ίσως το πιο απίστευτο πράγμα είναι ότι σε περισσότερα από 3.000 χιλιόμετρα άμμου, πέτρας, λάσπης και καυτής ασφάλτου, δεν είχαμε υποστεί καμιά βλάβη. Είμαστε βέβαιοι ότι στην πρόκληση για το 2020, η απόδοση αυτών των ελαστικών θα είναι εξίσου επιτυχημένη».

 

Πηγή: Yokohama


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...