Νέο Nissan Sentra

Νέο Nissan Sentra

Το νέο Nissan Sentra στο Λος Άντζελες

Το νέο Nissan Sentra στο Λος Άντζελες

Το νέο Nissan Sentra στο Λος Άντζελες, με την εταιρεία να το παρουσιάζει την παραμονή του φετινού Σαλονιού Αυτοκινήτου.

 

Το νέο Nissan Sentra στο Λος Άντζελες

Nissan Sentra back

Το μοντέλο είναι ένα όμορφο compact sedan. Διαθέτει κορυφαίους χώρους στην κατηγορία του, όπως και στάνταρτ το  Safety Shield 360. Το Sentra ολοκληρώνει την επανασχεδιασμένη γκάμα sedan της Nissan, ακολουθώντας τις σημαντικές αλλαγές των Versa, Altima και Maxima τα τελευταία δύο χρόνια.

 

Η όγδοη γενιά του Sentra είναι χτισμένη σε μια νέα πλατφόρμα. Αυτή μάλιστα προσφέρει πολύ βελτιωμένες αναλογίες, χαμηλωμένο και φαρδύτερο κατά πέντε εκατοστά περίπου, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Παράλληλα, το εξωτερικό ενσωματώνει την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Nissan που συναντάται και στα άλλα sedan της.

 

Interior look

Interior look

Στο εσωτερικό, η ολοκαίνουργια καμπίνα του Sentra είναι πιο εκλεπτυσμένη και πολυτελής, δημιουργώντας μια εμπειρία υψηλής ποιότητας για τον οδηγό και τους επιβάτες.

 

Το Sentra 2020 διαθέτει έναν νέο, οικονομικό σε κατανάλωση και συνάμα αποδοτικό 4κύλινδρο κινητήρα δύο λίτρων, ονομαστικής ισχύος 149 ίππων και με ροπή 197Nm, μεγέθη αυξημένα κατά 20% και 16% αντίστοιχα, σε σχέση με τον κινητήρα 1,8 λίτρων της προηγούμενης γενιάς.

 

Πηγή: Nissan


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...