Το BMW Group δημοσιεύει αλγόριθμους

BMW και αλγόριθμοι

Το BMW Group δημοσιεύει αλγόριθμους

Το BMW Group δημοσιεύει αλγόριθμους
Το BMW Group δημοσιεύει αλγόριθμους

Το BMW Group δημοσιεύει αλγόριθμους σε μία πλατφόρμα ανοικτού κώδικα, δίνοντας παγκόσμια πρόσβαση σε προγραμματιστές λογισμικού.

 

BMW και αλγόριθμοι

BMW και αλγόριθμοι

 

Ο Όμιλος χρησιμοποιεί έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (AI) στην παραγωγή. Για παράδειγμα, η τεχνητή νοημοσύνη ανακουφίζει τους εργαζόμενους από μονότονα καθήκοντα, όπως ο έλεγχος της σωστής θέσης του προειδοποιητικού τριγώνου στο χώρο αποσκευών. Η εργασία αυτή εκτελείται τώρα από μία κάμερα και λογισμικό αυτοεκμάθησης.

 

 

Το BMW Group δημοσιεύει επιλεγμένους αλγορίθμους από αυτό τον τομέα τεχνητής νοημοσύνης σε μία πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα (github.com/BMW-InnovationLab). Με τη δημοσίευση των αλγορίθμων, προγραμματιστές λογισμικού από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν, να αλλάζουν, να χρησιμοποιούν και να βελτιώνουν τον πηγαίο κώδικα.

 

 

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία ανοιχτού, πηγαίου κώδικα, η ανωνυμία είναι εγγυημένη για όλους τους χρήστες των αλγορίθμων. Για λόγους διασφάλισης ποιότητας, το BMW Group ελέγχει όλες τις εισερχόμενες υποδείξεις χρηστών πριν τεθούν σε εφαρμογή στην παραγωγή ή ακόμα κι αν δημοσιευτούν. Όλοι οι χρήστες είναι ελεύθεροι να αποφασίζουν αν θα επιτρέπουν την πρόσβαση τρίτων, όπως οι προμηθευτές, στα μοντέλα τους.

 

 

Πηγή: BMW Group

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...