Το Goodyear Blimp επιστρέφει στην Ευρώπη

Το Goodyear Blimp επιστρέφει στην Ευρώπη

Το Goodyear Blimp επιστρέφει στην Ευρώπη

Το Goodyear Blimp επιστρέφει στην Ευρώπη
Το Goodyear Blimp επιστρέφει στην Ευρώπη

Το Goodyear Blimp επιστρέφει στην Ευρώπη, με τον θρύλο της εταιρείας να ετοιμάζεται για τον ουρανό, για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία.

 

 

Goodyear Blimp

Goodyear Blimp

 

Η επιστροφή του Goodyear Blimp είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά επενδύσεων της εταιρείας Goodyear στην Ευρώπη. Η ενέργεια αυτή συμπεριλαμβάνει τη βραβευμένη ανανέωση της ευρωπαϊκής γκάμας προϊόντων της Goodyear κατά τους τελευταίους 18 μήνες, την ευθυγράμμιση του δικτύου διανομής της εταιρείας ώστε να αναπτυχθεί μαζί με αποκλειστικούς συνεργάτες, το λανσάρισμα της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες, μια νέα συνεργασία στα media και την επιστροφή της μάρκας στο διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

 

Το Goodyear Blimp αποτελεί αληθινό σύμβολο. Αιχμαλωτίζει τη φαντασία όλων των πελατών και των οπαδών της μάρκας στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει εδώ και περίπου εκατό χρόνια”. Αυτό δήλωσε ο Mike Rytokoski, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Marketing της Goodyear Ευρώπης. “Η επιστροφή του στην Ευρώπη ήταν κάτι που όλοι αναμέναμε. Αποτελεί μάλιστα τον τέλειο τρόπο για να γιορτάσουμε την επιστροφή μας στο διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό και τη νέα συνεργασία μας με το κανάλι Eurosport. Επίσης, θα δώσει ώθηση στις καινοτόμες προσθήκες στην προϊόντική γκάμα της μάρκας”.

 

 

Πτήσεις ανά την Ευρώπη

 

 

Το Goodyear Blimp που θα πραγματοποιήσει πτήσεις στην Ευρώπη θα είναι ένα αεροσκάφος Zeppelin NT ντυμένο με το brand της Goodyear. Θα το διαχειρίζεται η Deutsche ZeppelinReederei GmbH στο Friedrichshafen, της Γερμανίας. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί το πιο πρόσφατο κεφάλαιο από την 100ετή σχέση μεταξύ των μαρκών Goodyear και Zeppelin.

 

 

Έχοντας ημι-άκαμπτο σκαρί, το αεροσκάφος Zeppelin NT έχει μήκος πάνω από 75 μέτρα. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου τα τρία τέταρτα του μήκους ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Το ύψος του θα φτάνει σχεδόν τα 18 μέτρα. Είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο αεροσκάφους με τα τρία Goodyear Blimps που λειτουργούν υπό τη διαχείριση της Goodyear στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Goodyear Blimp θα ενεργήσει ως εξαιρετικός πρεσβευτής της μάρκας Goodyear. Αυτό καθώς θα διασχίζει την Ευρώπη, παρέχοντας μοναδική εναέρια κάλυψη σημαντικών αγωνιστικών εκδηλώσεων και εμπορικές (επιβατικές) πτήσεις εντός της Γερμανίας.

 

 

H Zeppelin είναι υπερήφανη που προωθεί περαιτέρω και επεκτείνει τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Goodyear”. Αυτό δήλωσε ο Eckhard Breuer, Πρόεδρος της Γερμανικής ZeppelinReederei GmbH. “Ανυπομονούμε να προσθέσουμε την Ευρώπη στον τομέα της συνεργασία μας, προσφέροντας στη σχέση αυτή μια νέα, διεθνή διάσταση”.

 

 

Το Goodyear Blimp συμμετέχει συχνά σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά συμπεριλαμβάνουν τους αγώνες NASCAR, NBA, εκδηλώσεις Golf PGA ενώ κάθε φορά τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα.

 

 

Goodyear Blimp cockpit

Goodyear Blimp cockpit

 

 

Στην Ευρώπη από το 1972

 

 

Στην Ευρώπη έφτασε για πρώτη φορά το Μάρτιο του 1972. Μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς στο Cardington, της Αγγλίας. Βαφτίστηκε «Ευρώπη» ενώ πετούσε στους ουρανούς της για περισσότερα από 14 συνεχή χρόνια, κάνοντας εμφανίσεις σε μια σειρά από σημαντικά αθλητικά και πολιτισμικά γεγονότα.

 

 

Τα Goodyear Βlimps επέστρεψαν στην Ευρωπαϊκή περιοδεία για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο η πρόσφατη δοκιμαστική πτήση επάνω από το Friedrichshafen αποτελεί την πρώτη φορά που το Goodyear Blimp πετάει επάνω από την Ευρώπη από το 2012.

 

 

 

The Goodyear Blimp πρόκειται να πετάξει επάνω από το Friedrichshafen και ευρέως επάνω από τη Γερμανία εντός των επόμενων εβδομάδων καθώς επίσης έχει προγραμματιστεί να προσφέρει εναέρια κάλυψη σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς Ευρωπαϊκούς μηχανοκίνητους αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για το 2020.

 

 

Σημαντική ώθηση για τη Goodyear

 

 

Αυτό θα προσθέσει μια επιπλέον, σημαντική ώθηση στην επιστροφή της Goodyear στο διεθνές αγωνιστικό γίγνεσθαι. Επιπλέον, η εταιρεία έχει ήδη ανακοινωθεί ως ο επίσημος πάροχος ελαστικών για την κατηγορία LMP2 του Πρωταθλήματος FIA World Endurance Championship (WEC) καθώς και του Ευρωπαϊκού Le Mans Series για τη σεζόν του 2021, αλλά και του Βρετανικού Touring Car Championship (BTCC), μέσα από μια δυνατή συνεργασία με τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό αθλητικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Eurosport, με το FIA World Touring Car Cup (WTCC) και τέλος ως επίσημος πάροχος ελαστικών για τα Pure ETCR, τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα διαφόρων μαρκών για το 2020.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...