To Goodyear Blimp επιστρέφει

To Goodyear Blimp επιστρέφει

To Goodyear Blimp επιστρέφει

To Goodyear Blimp επιστρέφει
To Goodyear Blimp επιστρέφει

To Goodyear Blimp επιστρέφει στον ευρωπαϊκό μηχανοκίνητο αθλητισμό και θα πραγματοποιήσει πτήσεις για τους αγώνες του Le Mans και του Nürburgring.

 

Goodyear Blimp

Goodyear Blimp

 



Για πολλούς οπαδούς της Formula 1 και του Le Mans στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, η άφιξη του Goodyear Blimp αποτελούσε μια αξέχαστη στιγμή. Από τότε, το εμβληματικό Goodyear Blimp βρισκόταν συχνά στους αγώνες NASCAR.



35 χρόνια μετά και την τελευταία εμφάνιση του σε αγώνα σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού, θα εμφανιστεί για μια ακόμα φορά στα πιο διάσημα events του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το Goodyear Blimp θα γιορτάσει την επιστροφή της Goodyear στον ευρωπαϊκό και διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό, συνοδεύοντας την στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της στον αγώνα 24 Hours of Le Mans, πριν ξεκινήσει την επόμενη πτήση του για το Nürburgring όπου θα συνοδεύσει τους αγώνες του WTCR (FIA World Touring Car Cup) ως αναπόσπαστο κομμάτι των θρυλικών αγώνων 24 Ωρών του Nürburgring.



Πρεσβευτής της μάρκας



Το Goodyear Blimp είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύμβολο που είναι πρεσβευτής της μάρκας για σχεδόν έναν αιώνα. Έχει δώσει το παρών σε ιστορικά αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα ενώ έκανε την εντυπωσιακή του επιστροφή στην Ευρώπη, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.



Το Goodyear Blimp που λειτουργεί στην Ευρώπη είναι ένα ημιάκαμπτο αεροσκάφος Zeppelin NT, με την επωνυμία Goodyear. Αυτό το μοντέλο είναι το μεγαλύτερο ημιάκαμπτο αεροσκάφος στον κόσμο σήμερα κι έχει μήκος 75 μέτρα, πλάτος έως 19,5 μέτρα και ύψος 17,4 μέτρα.



Η επιστροφή του Goodyear Blimp στα ευρωπαϊκά αγωνιστικά δρώμενα αυτό τον Σεπτέμβριο γιορτάζει την επιστροφή την επιστροφή της Goodyear στον ευρωπαϊκό και διεθνές μηχανοκίνητο αθλητισμό η οποία και ανακοινώθηκε στoν αγώνα Hours of Le Mans το 2019.



Τώρα η Goodyear ετοιμάζεται για την πρώτη της εμφάνιση στο Le Mans, από την εποχή της επιστροφής της σε αγώνες αντοχής υψηλού επιπέδου.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...