Τριπλή βράβευση Peugeot στη Γαλλία

Τριπλή βράβευση Peugeot στη Γαλλία

Τριπλή βράβευση Peugeot στη Γαλλία

Τριπλή βράβευση Peugeot στη Γαλλία
Τριπλή βράβευση Peugeot στη Γαλλία

Τριπλή βράβευση Peugeot στη Γαλλία από το περιοδικό «l’Automobile et l’Entreprise» και συγκεκριμένα για το νέο ηλεκτρικό e-208 και το νέο 2008.

 

 

Peugeot e-208 and e-2008

Peugeot e-208 and e-2008

 

Tο περιοδικό «LAutomobile & lEntreprise» κατέχει ηγετική θέση στο επιχειρηματικό πλαίσιο της Γαλλίας, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα του τομέα διαχείρισης εταιρικών στόλων οχημάτων.



Τα βραβεία του περιοδικού διεξήχθησαν υπο μία επιτροπή 17 διευθυντών διαχείρισης εταιρικού στόλου οχημάτων και συντακτών του περιοδικού, οι οποίοι αποφάνθηκαν για τα μοντέλα που θα βραβευθούν έπειτα απο πλήθος δοκιμών αυτοκινήτων όλων των μαρκών στο Jean-Pierre Beltoise στο Παρίσι ένα μήνα νωρίτερα.



Τα βραβεία αναλυτικά



Για το PEUGEOT e-208, το βραβείο «Καλύτερο Ηλεκτρικό Ηatchback» είναι ακόμη ένας τίτλος μεταξύ πολλών άλλων που έχει ήδη κατακτήσει μετά από την βράβευσή του ως Ευρωπαïκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020.



Το PEUGEOT 2008 λαμβάνει το βραβείο «καλύτερο SUV με κινητήρες εσωτερικής καύσης», γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχία του μοντέλου που ενώ λανσαρίστηκε πριν απο λίγους μήνες, είναι ήδη στην κορυφή των πωλήσεων στη Γαλλία.



Το τρίτο βραβείο το έλαβε η PEUGEOT στην κατηγορία «Πιο Αγαπητή Μάρκα» απο τους διευθυντές διαχείρισης στόλου εταιρικών οχημάτων. Αυτό το βραβείο απευθύνεται στους κατασκευαστές με βάση τις καινοτομίες τους, την ενεργειακή μετάβαση της μάρκας, το Value for Money (σχέση αξίας/τιμής) και την προσαρμοστικότητα της μάρκας στις ανάγκες των πελατών της.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...