Υπηρεσίες Citroen After Sales

Citroen After Sales

Υπηρεσίες Citroen After Sales

Υπηρεσίες Citroen After Sales
Υπηρεσίες Citroen After Sales

Οι υπηρεσίες Citroen After Sales παραμένουν σε πλήρη λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα δίνουν λύσεις για την περαιτέρω διευκόλυνση των πελατών.

 

Citroen After Sales

Citroen After Sales

 

Η υπηρεσία Online Booking η οποία είναι διαθέσιμη είτε στην εφαρμογή smartphone “MyCitroen App” ή στην ειδική ενότητα στο website της Citroën, δίνει την δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού στον Επίσημο Επισκευαστή Citroen της επιλογής σας εύκολα και γρήγορα. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το Smartphone, το Tablet ή τον Υπολογιστή, από την άνεση του σπιτιού σας.



Σε ένα αντικειμενικά δύσκολο περιβάλλον και έχοντας σε προτεραιότητα την υγεία των πελατών, αλλά και των εργαζόμενων, η Citroën προσφέρει λύσεις για τη συντήρηση, την επισκευή και την παροχή βοήθειας επαγγελματικών και επιβατικών αυτοκινήτων. Με τον τρόπο αυτό, η Citroën, στο πλαίσιο ασφαλούς λειτουργίας που επιβάλλουν οι κρατικές επιταγές, επιθυμεί να συμβάλλει στη διασφάλιση της κινητικότητας των δημοσίων λειτουργών, αλλά και των πελατών για τους οποίους το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο ακόμα και αυτές τις ημέρες του περιορισμού των μετακινήσεων.



Απόλυτη προτεραιότητα η υγεία



Σύμφωνα με το Διάταγμα που εκδόθηκε στις 15 Μαρτίου 2020, τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία είναι πιστοποιημένες εγκαταστάσεις. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως τα μέτρα ασφαλείας και οι ενδεδειγμένοι κανόνες υγιεινής είναι απόλυτη προτεραιότητα για όλους.



Τρόποι επικοινωνίας



Η χρήση του website (Citroen Online Booking), καθώς και της εφαρμογής MyCitroen (διαθέσιμη στο Android Market και στο Apple Store), δίνει πρόσβαση στις κρατήσεις και τον προγραμματισμό των ραντεβού. Αυτά προκειμένου να πραγματοποιηθεί συντήρηση ή κάποια επισκευή, κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων. Επιπλέον, και η οδική βοήθεια που προσφέρεται στους δικαιούχους, εξακολουθεί και λειτουργεί κανονικά, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Παράλληλα πραγματοποιείται αδιάλειπτη λειτουργία και του τηλεφωνικού κέντρου στο 210 9461209.



Η εταιρεία δίνει λύσεις σε κάθε ανάγκη. Μάλιστα αυτό μέσα στο πρωτόγνωρο πλαίσιο με τα μέτρα του περιορισμού των μετακινήσεων. Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της είναι ένα από τα σημαντικότερα μελήματα για την εταιρεία.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...