SEAT Tarraco είναι το όνομα του τρίτου SUV της μάρκας

SEAT Tarraco είναι το όνομα του τρίτου SUV της μάρκας

Μια ακόμη ισπανική πόλη δίνει το όνομά της σε μοντέλο της Seat, αυτή τη φορά στο τρίτο SUV της μάρκας, το Tarraco.

Το Tarraco ευθυγραμμίζεται με τις αξίες της SEAT και ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητα του νέου μοντέλου. Το σημερινό όνομα της πόλης είναι Ταραγόνα, και, ως ο παλαιότερος ρωμαϊκός οικισμός στην Ιβηρική χερσόνησο, ήταν μια από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις της Ισπανίας κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Το Tarraco είναι το πρώτο όνομα μοντέλου SEAT που επιλέχθηκε με λαϊκή ψηφοφορία και το 14ο που βασίζεται σε πόλη της μεγαλύτερης χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου. Έχουν περάσει 36 χρόνια από τότε που το Ronda ήταν το πρώτο μοντέλο SEAT που πήρε το όνομά του από μια ισπανική πόλη το 1982. Έκτοτε ακολούθησαν ακόμη 12 με όνομα από όλη την ισπανική γεωγραφία: Ibiza, Malaga, Marbella, Toledo, Inca, Την Αλάμπρα, την Κόρδοβα, την Αρόζα, το Λέον, την Αλτέα και τις δύο πιο πρόσφατες, την Ατέκα και την Αρόνα.

Seat Tarraco: Ολοκληρώνει την εμπορική επίθεση στα SUV

Με το νέο SEAT Tarraco, η εταιρεία προσθέτει ένα νέο μοντέλο στη μεγαλύτερη επίθεση του προϊόντος που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα και ολοκληρώνει την γκάμα των SUV που περιλαμβάνει ήδη το Ateca και το Arona, με ένα μεγάλο όχημα με χωρητικότητα μέχρι 7 επιβάτες. Η επίθεση του προϊόντος ξεκίνησε το 2016 με την εκτόξευση του Ateca και συνεχίστηκε το 2017 με το facelift Leon, την πέμπτη γενιά Ibiza και το νέο crossover της Arona. Το SEAT Tarraco θα ξεκινήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...