65 χρόνια Yamaha

65 χρόνια Yamaha

65 χρόνια Yamaha

65 χρόνια Yamaha
65 χρόνια Yamaha

65 χρόνια Yamaha, με τη Yamaha Motor Europe να τιμά τα 65 χρόνια Καινοτομίας, Πάθους και Έμπνευσης με την παρουσίαση νέας ενότητας στην ιστοσελίδα της.

 

Genichi Kawakami

Genichi Kawakami

 

Αυτή περιλαμβάνει διάφορα θέματα σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο και σας επιτρέπει να ξαναζήσετε εμβληματικές στιγμές από όλη την ένδοξη ιστορία της εταιρείας στις διάφορες αγωνιστικές διοργανώσεις.



Η Yamaha συνεχίζει ναεμπνέει τους πελάτες της με τη φιλοσοφίατου ”Kando”*, το όραματου ιδρυτή της Genichi Kawakami, το οποίο έχει ενσωματωθεί από τότε στην αποστολή της εταιρείας. Γιατο σκοπό αυτό, σας παρουσιάζει όχι μόνο τις αξέχαστες αναμνήσεις της από τις συμμετοχές της σε αγωνιστικές διοργανώσεις, αλλάκαι τα πιο επαναστατικά μοντέλα της.



Από την ίδρυσή της, οι αγώνες αποτελούν τμήματου DNA της Yamaha και αυτό ζωντανεύει σήμεραστην ενότητα “Η Ιστορία μας” της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας. Οι επισκέπτες μπορούν να γυρίσουν πίσω στο χρόνο και να απολαύσουν την εμπειρία των επιτυχιών της Yamaha στις αγωνιστικές πίστες, αλλά και όλων των επιτευγμάτων της εντός και εκτός πίστας: είτε στο MotoGP, στο Παγκόσμιο ΠρωτάθλημαFIM Motocross και Superbike είτε σε άλλες εγχώριες διοργανώσεις.



Θυμηθείτε τα μοναδικά μοντέλα



Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν ορισμένα εμβληματικά προϊόντα της Yamaha, όπως για παράδειγμα την DT-1 με τον καθοριστικό ρόλο της στην αγορά, την πρωτοποριακή YZ250, τις μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων R1 Supersport, τον πρώτο εξωλέμβιο κινητήρα P-7, τον πανίσχυρο F425A XTO, την ανθεκτική Grizzly 700 EPS ATV, καθώς και τα πρωτοποριακά μοντέλα Side-by-Side YXZ1000R. Παρότι αυτή η ενότητα θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται μέσα στους επόμενους μήνες, οι επισκέπτες μπορούν ήδη νααπολαύσουν την μοναδική συλλογή ευρωπαϊκών μοντέλων της Yamaha, ταοποίαάλλαξαν ταδεδομέναστους κλάδους γιατους οποίους προορίζονταν.



Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να γνωρίσουν μια σειρά άλλων σημαντικών στιγμών της Yamaha από τη διάρκεια των 65 χρόνων της ιστορίας της, να μάθουν “ανέκδοτες πληροφορίες” από πελάτες και εργαζομένους της εταιρείας στα επεισόδια της σειράς “Moving You”, αλλά και ναπαραμείνουν ενημερωμένοι γιαόλες τις τρέχουσες δραστηριότητες που αφορούν τους αγώνες και την εταιρεία. Ο συνδυασμός όλων αυτών ενισχύει περαιτέρω την αποστολή “Kando”, η οποίαενισχύει την καινοτομία, τον ενθουσιασμό και το συναίσθημα, στους λάτρεις της εταιρείας σε ολόκληρο τον κόσμο.



Ανακαλύψετε όλα τα παραπάνωστη νέα ενότητα”Σχετικάμε εμάς” στην ιστοσελίδα https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/about-us/




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...