Abarth days 2019

Abarth days 2019

Abarth days 2019

Abarth days 2019

Abarth days 2019, με τους φίλους της φίρμας να γιορτάζουν στις 5-6 Οκτώβρη, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, τα 70ά γενέθλια της.

 

Abarth days 2019

70 χρόνια Abarth

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, εκτός από τα αυτοκίνητα παραγωγής, όπως η νέα σειρά 595, το «παρών» θα δώσουν και αγωνιστικά μοντέλα, όπως το Abarth 124 rally.

 

Στις εγκαταστάσεις, υπάρχει μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Σε αυτή οι φίλοι της φίρμας θα δοκιμάσουν τα αυτοκίνητά τους. Παράλληλα, εκπαιδευτές της μάρκας θα τους δίνουν οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις επιδόσεις των οχημάτων τους.

 

Ένα ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο από εκεί και πέρα, θα χρησιμοποιηθεί, ώστε το κοινό να μάθει πώς να αντιδρά σε περιπτώσεις όπου το πίσω μέρος χάνει την πρόσφυσή του.

 

Τέλος, όσοι θελήσουν, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις οδηγικές ικανότητές τους σε εξομοιωτές και αγώνες με τηλεκατευθυνόμενα.

 

Πηγή: Abarth


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...