Active Park Assist για το Ford Transit

Active Park Assist για το Ford Transit

Active Park Assist για το Ford Transit

Active Park Assist για το Ford Transit
Active Park Assist για το Ford Transit

Active Park Assist για το Ford Transit, με το εν λόγω σύστημα να σας απαλλάσσει από το άγχος του παρκαρίσματος χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες του.

 

Active Park Assist για το Ford Transit

Active Park Assist για το Ford Transit

 

Το Active Park Assist της Ford βοηθά τους οδηγούς του Transit να εντοπίζουν έναν κατάλληλο χώρο στάθμευσης. Στη συνέχεια το σύστημα παρκάρει αυτόματα το όχημα, με τον οδηγό να ελέγχει μόνο το γκάζι και το φρένο. Επιπλέον, το σύστημα διευκολύνει το παρκάρισμα σε παράλληλους χώρους στάθμευσης, όπως εκείνοι που συναντώνται σε σταθμούς φόρτωσης, ή σε κενά μεταξύ παρκαρισμένων οχημάτων στο πλάι του δρόμου, μόλις 0,8 μ. μεγαλύτερα από το μήκος του οχήματος.



Άλλες τεχνολογίες που διατίθενται για το Transit, όπως οι ParkOut Assist, Cross Traffic Alert, Side Sensing System, καθώς και οι εμπρός και πίσω κάμερες με ευρυγώνιους φακούς, βοηθούν τους οδηγούς όταν εξέρχονται από ένα χώρο ή ελίσσονται στην πυκνή κυκλοφορία της πόλης.



Οι προηγμένες τεχνολογίες του Ford Transit



Η τεχνολογία Active Park Assist, η οποία διατίθεται με τα τελευταία μοντέλα των Transit και Transit Custom που λανσαρίστηκαν το 2019, επικοινωνεί με 12 αισθητήρες υπερήχων που βρίσκονται κατανεμημένοι σε όλο το όχημα. Το σύστημα μπορεί να παρκάρει το van ακόμα και σε δρόμους χωρίς κράσπεδα. Το ευθυγραμμίζει με ένα άλλο σταθμευμένο όχημα, ενώ λειτουργεί ακόμα και σε περιπτώσεις που η επιφάνεια του χώρου στάθμευσης είναι επικλινής.



Το Active Park Assist περιλαμβάνει τη λειτουργία ParkOut Assist. Αυτή καθοδηγεί αυτόματα το όχημα κατά την έξοδό του από ένα χώρο στάθμευσης, ενώ ο οδηγός ελέγχει το γκάζι και το φρένο.



Το Cross Traffic Alert της Ford προειδοποιεί τον οδηγό όταν εξέρχεται με όπισθεν από ένα χώρο στάθμευσης για πιθανή έλευση οχημάτων ή ποδηλάτων πίσω του.



Επιπλέον, το Side Sensing System εκδίδει ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις για την ύπαρξη εμποδίων στη γύρω περιοχή. Έτσι βοηθάει τους οδηγούς να ελίσσονται με χαμηλή ταχύτητα.



Οι εμπρός και πίσω κάμερες με ευρυγώνιους φακούς του Ford Transit προβάλλουν λήψεις που διευκολύνουν τον εντοπισμό οχημάτων, πεζών ή δικυκλιστών που πλησιάζουν σε μία τυφλή διασταύρωση ή όταν εξέρχονται από χώρο στάθμευσης ή ιδιωτική οδό.



Η κάμερα οπισθοπορείας είναι ψηλά τοποθετημένη. Βρίσκεται πάνω από τις πόρτες φόρτωσης. Εξασφαλίζει βελτιωμένη ορατότητα κατά την κίνηση του οχήματος προς τα πίσω, ιδιαίτερα με τις πίσω πόρτες ανοιχτές.



Βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν



Η νέα γενιά εξηλεκτρισμένων και συνδεδεμένων Transit και Transit Custom λανσαρίστηκε το 2019. Μάλιστα διαθέτει χαρακτηριστικά που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν σε ένα σύγχρονο περιβάλλον.



Το νέο Ford Transit van των 2 τόνων έχει μεγαλύτερη ικανότητα μεταφοράς φορτίου απ’ ότι στο παρελθόν. Την ίδια στιγμή, καταναλώνει λιγότερο καύσιμο. Μάλιστα είναι πιο ευκολοδήγητο από ποτέ. Αυτό χάρη στην υποστήριξη των αποδοτικών κινητήρων EcoBlue diesel της Ford και τη συμβολή της πρώτης στην κατηγορία τεχνολογίας EcoBlue Hybrid 48-volt, καθώς και καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.



Το αναβαθμισμένο Ford Transit Custom van του 1 τόνου διατίθεται με τον τελευταίο κινητήρα EcoBlue της Ford. Επίσης και με τις υβριδικές μονάδες EcoBlue Hybrid. Αυτά σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες. Παράδειγμα όπως το ενσωματωμένο modem FordPass Connect που βοηθά τους χειριστές να μεγιστοποιούν την απόδοση και τη χρήση του οχήματος.



Η εξηλεκτρισμένη γκάμα Transit Custom Hybrid απέσπασε τον τίτλο International Van of the Year 2020.



Πέρσι ήταν η καλύτερη χρονιά της Ford στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων σε διάστημα 25 χρόνων. Μάλιστα ήταν η πέμπτη χρονιά της ως Νο1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...