Alfa Romeo Mito Urban από 13.400 ευρώ

Alfa Romeo Mito Urban από 13.400 ευρώ

Τη νέα ειδική έκδοση Mito Urban λανσάρει η Alfa Romeo και η οποία διατίθεται από 13.400 ευρώ και φέρει στιλιστικές και εξοπλιστικές αναβαθμίσεις.

 

Alfa_Romeo_Mito_Urban_sliderΤο μοντέλο διατηρεί τον χαρακτήρα του, αλλά είναι εμπλουτισμένο με διάφορα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει, όπως οι πέντε οπές στον σχεδιασμό των ζαντών, οι εξωτερικές επιχρωμιωμένες χειρολαβές των θυρών, αλλά και η απόληξη της εξάτμισης από χρώμιο.

Alfa Romeo Mito Urban cockpit

Εσωτερικά η Mito Urban δημιουργεί ένα όμορφο περιβάλλον για τον οδηγό με τα προσεγμένα υλικά κατασκευής, το ασπρόμαυρο λογότυπο, τις διάφορες λεπτομέρειες και το μαύρο ματ ταμπλό.

Ο στάνταρ εξοπλισμός της νέας έκδοσης, περιλαμβάνει επίσης: σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, USB, αισθητήρες παρκαρίσματος, κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, cruise control, αεροτομή και τιμόνι με χειριστήρια. Όλα αυτά με τιμές από 13.400 ευρώ για το μοντέλο με τον βενζινοκινητήρα 1,4 λίτρων, 78 ίππων και από 16.600 ευρώ με τον diesel 1,3 λίτρων, 95 ίππων.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...