SUV της Χρονιάς το Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

SUV της Χρονιάς το Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Tον τίτλο του «SUV of the Year 2018» έλαβε από το γερμανικό περιοδικό Auto Zeitung το Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio βγάζοντας ασπροπρόσωπη την ιταλική εταιρεία που πόνταρε πάνω του από την πρώτη στιγμή.

Επικρατώντας ανάμεσα σε 10 ακόμα SUV υψηλών επιδόσεων τόσο για τον οδηγικό του χαρακτήρα όσο και για την τεχνολογία που διαθέτει, η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio εξασφάλισε τον τίτλο του «SUV of the Year 2018» από το γερμανικό περιοδικό Auto Zeitung.

Εφοδιάζεται με έναν bi-turbo V6 βενζινοκινητήρα 2,9 λίτρων, ισχύος 510 ίππων. Αυτός, του εξασφαλίζει επιτάχυνση έως τα 100 χ.α.ω. 3,8δλ, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 283 χ.α.ω.

Μερικές προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει το μοντέλο και του χάρισαν τον τίτλο του «SUV of the Year 2018», είναι το σύστημα τετρακίνησης Q4, το σύστημα ενεργής διαχείρισης ροπής Alfa Active Torque Vectoring, η ενεργή ανάρτηση Alfa Active Suspension, καθώς και το σύστημα Chassis Domain Control (CDC) που συντονίζει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή απόδοση.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...