Aston Martin DBX, δοκιμές για το πρώτο SUV της εταιρείας

Aston Martin DBX front

Aston Martin DBX, δοκιμές για το πρώτο SUV της εταιρείας

Aston Martin DBX front

Aston Martin DBX front

To πρώτο SUV της Aston Martin έκανε τα παρθενικά του χιλιόμετρα πίσω από τα χέρια του επικεφαλής μηχανικού, Ματ Μπέκερ, ολοκληρώνοντας μια ειδική διαδρομή του ράλι Ουαλίας.

Aston Martin DBX back

Aston Martin DBX back

Aston Martin DBX θα ονομάζεται το πρώτο SUV της εταιρείας, όπως αποκάλυψε η ίδια. Ήδη το πρωτότυπο ολοκλήρωσε μια ειδική διαδρομή του ράλι Ουαλίας, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτές οι δοκιμές στις οποίες θα υποβληθεί, αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες που θα γίνουν εκ νέου σε πραγματικές συνθήκες, όπως είναι η Αρκτική, οι έρημοι της Μέσης Ανατολής, οι Άλπεις και το πάντα απαιτητικό Νίρμπουργκρινγκ.

Aston Martin DBX side

Aston Martin DBX side

Οι δοκιμές αυτές, γίνονται προκειμένου να διαπιστωθούν, η άνεση, η ασφάλεια, η ικανότητα και η αξιοπιστία του αυτοκινήτου, προκειμένου όταν παρουσιαστεί στο τελευταίο τέταρτο του 2019, να αφήσει ικανοποιημένο τον υποψήφιο αγοραστή.

Aston Martin DBX action

New SUV DBX action

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στη μονάδα παραγωγής της Aston Martin, Λαγκόντα Σεντ Έιθαν, που αργότερα θα μετατραπεί στο «σπίτι της ηλεκτροκίνησης», όταν η φίρμα αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στην κατασκευή ηλεκτροκίνητων οχημάτων.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...