Aston Martin Vantage Roadster

Aston Martin Vantage Roadster

Aston Martin Vantage Roadster

Aston Martin Vantage Roadster
Aston Martin Vantage Roadster

Συνδυάζοντας στοιχεία από τη Vantage Coupe, η Aston Martin Vantage Roadster πηγαίνει ακόμα ψηλότερα τον παλμό των σπορ αυτοκινήτων της εταιρείας.

 

Vantage Roadster

Vantage Roadster

 

Υποστηριζόμενη από τον twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων, η Vantage Roadster είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελίες. Μάλιστα, οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

 

Το αυτοκίνητο διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν την Aston Martin. Έχει εξαιρετικό σχεδιασμό, μοναδικές επιδόσεις (επιτάχυνση 0-60 mph σε 3,7 sec) αλλά και έντονο χαρακτήρα για καθημερινή χρήση.

 

Vantage Roadster

Vantage Roadster

 

Μάλιστα η οροφή της Aston Martin Vantage Roadster διαθέτει ένα συμπαγές μηχανισμό (χαμηλωμένη σε 6,7 ή ανυψωμένη σε 6,8 δευτερόλεπτα σε ταχύτητες μέχρι 50kmh / 31mph) που της επιτρέπει να έχει τον ταχύτερο πλήρη κύκλο λειτουργίας σε αυτόματο αυτοκίνητο.

 

Η προσεκτική ανάπτυξη των πλαισίων και των εξαρτημάτων εξασφαλίζει ότι η Vantage Roadster διατηρεί την δυναμική ικανότητα και τον αθλητικό χαρακτήρα της. Μάλιστα αυτό, χωρίς κανένα συμβιβασμό για την αίσθηση ή τη φινέτσα. Επιπλέον το όχημα ωφελείται από συγκεκριμένες δυναμικές βελτιώσεις. Αυτές περιλαμβάνουν μια εξατομικευμένη ρύθμιση για τους πίσω αποσβεστήρες, το λογισμικό Adaptive Damping System και τη βαθμονόμηση του ESP.

 

Vantage Roadster detail

Vantage Roadster detail

 

Δηλώσεις Δρ. Palmer και Matt Becker

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, Δρ. Andy Palmer, δήλωσε σχετικά με τη Vantage Roadster: “Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό το γεγονός πως εισάγουμε την Vantage Roadster. Για πολλούς, η οδήγηση με την οροφή κάτω είναι ο αληθινός ορισμός της εμπειρίας του σπορ αυτοκινήτου. Είναι αυτή που πραγματικά φέρνει τις αισθήσεις σε άλλο επίπεδο. Η Vantage έδινε πάντα τις πιο αληθινές συγκινήσεις και τώρα με τη Roadster στο δρόμο υπόσχεται να φτάσει την αδρεναλίνη στο maximum”.

 

Ο Matt Becker, επικεφαλής μηχανικός της Aston Martin, προσθέτει: “Η Aston Martin Vantage Roadster παραμένει απόλυτα αφοσιωμένη στην αποστολή του να παρέχει ακριβείς, ευκίνητες και εκφραστικές δυναμικές συμπεριφοράς. Και φυσικά, υπάρχει η πρόσθετη διάσταση της οδήγησης ενός σπορ αυτοκινήτου με μεγάλη ακουστική, έχοντας την οροφή κάτω”.

 

Τιμές διάθεσης

 

Οι τιμές για τη Vantage Roadster ξεκινάνε από £ 126,950 για το Ηνωμένο Βασίλειο, € 157,300 για τη Γερμανία και $ 161,000 για τις ΗΠΑ, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται κατά το 2ο τρίμηνο του 2020.

 




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...