Audi AI:TRAIL quattro

Audi AI:TRAIL quattro

Audi AI:TRAIL quattro

Audi AI:TRAIL quattro

Audi AI:TRAIL quattro

Η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Audi AI:TRAIL quattro, το εκτός δρόμου όχημα του μέλλοντος.

 

Audi AI:TRAIL quattro

Audi AI:TRAIL quattro

Το συγκεκριμένο αποτελεί το τέταρτο μέλος της γκάμας με το ηλεκτρικό σύστημα της Audi μετά τα Aicon, AI:ME και AI:RACE. Μάλιστα, όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, προορίζεται για εκτός δρόμου διαδρομές. Το μήκος ανέρχεται στα 4,15μ., το πλάτος στα 2,15μ., ενώ το ύψος των 1,67μ. Από την πλευρά τους, οι τροχοί των 22 ιντσών, φανερώνουν τις ικανότητές του. Η απόσταση από το έδαφος αγγίζει τα 34 εκατοστά, κάτι που του επιτρέπει να διασχίσει οποιοδήποτε τερέν.

 

Η καμπίνα φιλοξενεί τέσσερις επιβάτες και ένα ιδιαίτερο γνώρισμα είναι η προεξοχή στο μέσο των παραθύρων που συνεχίζεται στο εμπρός και το πίσω μέρος, ενώνοντας όλο το αμάξωμα. Λόγω του συστήματος πρόωσης που είναι τοποθετημένο γύρω από τους άξονες και την μπαταρία στο δάπεδο, δεν υπάρχει ανάγκη για προβόλους.

 

AI:TRAIL quattro

AI:TRAIL quattro

Τα γυάλινα πάνελ από τη μεριά τους εκτείνονται προς τα κάτω, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ορατότητα στους επιβαίνοντες, ενώ το παρμπρίζ διπλώνεται γύρω από το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, κάτι που σημαίνει πως η ορατότητα αυξάνεται. Σχεδόν όλη η οροφή, μάλιστα, από το παρμπρίζ έως την πίσω αεροτομή, επιτρέπει τη θέα. Η κάθετη μάσκα Singleframe είναι από γυαλί, ενώ οι τέσσερις κύκλοι του σήματος βρίσκονται στη συνηθισμένη θέση τους σε ένα γυάλινο οκτάγωνο.

 

Παρμπρίζ και θύρα χώρου φόρτωσης ανοίγουν διάπλατα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε ανθρώπους ή αντικείμενα, τη στιγμή που στον πίσω προφυλακτήρα υπάρχει ένα άλλο διαμέρισμα για βρώμικα αντικείμενα, όπως παπούτσια, εξοπλισμός αναρρίχησης ή βρεγμένα ρούχα.

 

AI:TRAIL quattro interior

AI:TRAIL quattro interior

Μάτια στο ουρανό

 

Δεν υπάρχουν συμβατικοί προβολείς, αλλά αυτόνομες πηγές φωτός που φωτίζουν προς τα έξω και προς τα μέσα. Είναι LED και περιστρέφονται, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σαν εσωτερικός φωτισμός όσο και σαν φωτισμός διαδρομής.

 

Εν συνεχεία, αντί για μεσαία ή μεγάλη σκάλα, το Audi AI:TRAIL εξοπλίζεται με πέντε, τριγωνισκού σχήματος ηλεκτρικά drones χωρίς έλικες. Μπορούν να προσγειωθούν σε ράγα οροφής ή στην οροφή και μπορούν να καθοδηγήσουν το αυτοκίνητο όταν ίπτανται, χάρη στον φωτισμό τους.

 

Πηγή: Audi


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...