Bentley Flying Spur Blackline

Bentley Flying Spur Blackline

Bentley Flying Spur Blackline

Bentley Flying Spur Blackline

Bentley Flying Spur Blackline

Την έκδοση Bentley Flying Spur Blackline παρουσιάζει η εταιρεία, με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από την εξωτερική απόχρωση, που έχει αντικατασταθεί από την Blackline.

 

Bentley Flying Spur Blackline

Bentley Flying Spur Blackline

Μεταξύ άλλων δεσπόζουν το έμβλημα της εταιρείας, οι περσίδες του συστήματος ψύξης, οι γρίλιες matrix, τα πλαίσια των παραθύρων, τα κάτω μέρη των θυρών και οι «φέτες» στον πίσω προφυλακτήρα.

 

Τον ίδιο σκούρο χρωματισμό έχουν λάβει και τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα πόμολα, οι εισαγωγές αέρα και οι απολήξεις.

 

Flying Spur Blackline

Simply a Bentley

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι τροχοί αλουμινίου 21 ιντσών, ενώ προαιρετικοί είναι αυτοί των 22 Mulliner Driving Specification. Οι πελάτες έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε 17 αποχρώσεις, αλλά και άλλες 13 κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος.

 

Η χειροποίητη Flying Spur έχει πιο ισχυρή παρουσία και πιο μυώδη σχεδιασμό. Με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και νέους τροχούς 22 ιντσών, αλλά και με το έμβλημα της εταιρείας, διακρίνεται.

 

Εντός θαλάμου επιβατών, τα καθίσματα διατίθενται σε 15 αποχρώσεις, η κεντρική κονσόλα έχει μια ρέουσα γραμμή και φιλοξενεί μια οθόνη αφής 12,3 ιντσών, ενώ υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού.

 

Flying Spur Blackline interior

Interior

Από εκεί και πέρα, η Bentley Rotating Display αλλάζει σε τρία προφίλ με το πάτημα ενός μπουτόν, ενώ υλικά, όπως δέρμα και καπλαμάς αυξάνουν τα όρια της πολυτέλειας.

 

Το σασί είναι από αλουμίνιο και η Flying Spur έρχεται – για πρώτη φορά – με ηλεκτρονική 4διεύθυνση, μαζί με 4κίνηση, το Bentley Dynamic Ride και άλλα συστήματα ασφαλείας.

 

Ο κινητήρας είναι 6λιτρος, twin-turbo W12 και συνεργάζεται με ένα δίδισκο 8τάχυτο κιβώτιο. Ο νέος TSI κινητήρας αποδίδει 635 PS με 900Nm ροπή, με τα πρώτα 100 χ.α.ω. να έρχονται σε 3,8δλ. Η τελική ανέρχεται στα 333.

 

Πηγή: Bentley


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...