Bentley Mulliner Bacalar

Bentley Mulliner Bacalar

Bentley Mulliner Bacalar

Bentley Mulliner Bacalar
Bentley Mulliner Bacalar

Η Mulliner, η εταιρεία που αναλαμβάνει την υλοποίηση κατά παραγγελία εγχειρημάτων ειδικά για την Bentley, παρουσίασε την Bentley Mulliner Bacalar .

 

Mulliner Bacalar

Mulliner Bacalar

Πρόκειται για ένα περιορισμένης παραγωγής δίπορτο μοντέλο, το οποίο θα κατασκευαστεί σε μόλις 12 μονάδες. Μάλιστα το κόστος του θα αγγίζει τις 1,5 εκατομμύρια λίρες.\

 

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με τον W12 6,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα. Αυτός συνδυάζεται με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, αποδίδει δε 659 ίππους και 900 Nm ροπή.



Οι επιδόσεις της Mulliner Bacalar είναι πραγματικά εκπληκτικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 3,5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 325 χλμ/ώρα.

 

Detail

Detail

 



Το όχημα εσωτερικά



Το εσωτερικό της Bentley Mulliner Bacalar ξεχωρίζει και αυτό με την πρώτη ματιά. Μάλιστα για το σχεδιασμό του χρησιμοποιήθηκε Riverwood, ένα βιώσιμο ξύλο από πεσμένα δέντρα που βρέθηκαν στα Fenlands και έχουν διατηρηθεί για πάνω από 5.000 χρόνια.

 

Interior

Interior

 

Τέλος, φυσικά και δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το εσωτερικό οι δερμάτινες επενδύσεις, ενώ για την κατασκευή των προσκεφάλων και των πλατών έχει χρησιμοποιηθεί φυσικό μαλλί, κάτι το οποίο ακολουθήθηκε και για τα πατάκια.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...