Beyond100

Beyond100

Beyond100

Beyond100
Beyond100

Beyond100 ονομάζεται η στρατηγική της Bentley Motors με την οποία η μάρκα φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στην αειφόρο κινητικότητα υπερπολυτελείας.

 

 

Bentley Beyond100

Bentley Beyond100

 

Η Bentley θα επανεφεύρει κάθε πτυχή της λειτουργίας της για να καταστεί οργανισμός ουδέτερος ως προς τον άνθρακα σε όλο το επιχειρηματικό της εύρος, καθώς ξεκινά τον δεύτερο αιώνα της. Μέρος του στόχου αποτελεί η αλλαγή της γκάμας μοντέλων. Αυτό ώστε η Bentley να προσφέρει μόνο plugin υβριδικά ή ηλεκτρικά οχήματα από το 2026 και αποκλειστικά και μόνο αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, από το 2030.



Πρόκειται για έναν τεράστιο μετασχηματισμό, για τη μάρκα που έχει γράψει τη δική της λαμπρή ιστορία. Μια ιστορία ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής 12κύλινδρων βενζινοκινητήρων στον κόσμο. Μια εταιρεία που μέσα σε μία δεκαετία θα περάσει εξ ολοκλήρου στους ηλεκτρικούς κινητήρες. Με τον τρόπο αυτό θα επαναπροσδιορίσει την ταυτότητά της ως ηγέτης στην αειφόρο κινητικότητα πολυτελείας.

 

 

Bentley

Bentley

 

Σχέδιο κατόπιν σκέψης δύο δεκαετιών



Το στρατηγικό σχέδιο Beyond100 είναι μια επέκταση δύο δεκαετιών μελλοντικής σκέψης, καινοτομίας και επιτευγμάτων. Έχοντας επίγνωση της ευθύνης για την εξέταση των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών της επιπτώσεων ως μάρκα, η Bentley έχει μετατρέψει τα 80χρονα κεντρικά της γραφεία στο μοναδικό εργοστάσιο πολυτελών αυτοκινήτων με αποτύπωμα ουδέτερο ως προς τον άνθρακα, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα, η μάρκα πολυτελείας έχει αναπτυχθεί για να λειτουργεί σε περισσότερες αγορές από ποτέ άλλοτε, 68 τον αριθμό. Δημιουργεί έτσι ένα μακροπρόθεσμο, συνεπές, βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, στον δεύτερο αιώνα της.

 

 

Beyond100

Beyond100

 



Με αποκλειστικά plug-in υβριδικά από το 2026



Μετά το λανσάρισμα του πρώτου μοντέλου της με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα σε όλη την αλυσίδα, η Bentley θα προσφέρει αποκλειστικά plugin υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα. Αυτό θα συμβεί από το 2026. Τέσσερα μόλις χρόνια αργότερα, το 2030, θα σημάνει την αλλαγή της γκάμας της Bentley σε αποκλειστικά οχήματα μπαταρίας.



Πέρυσι, το εργοστάσιο παραγωγής της Bentley στο Crewe έγινε το πρώτο εργοστάσιο πολυτελών αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο που πιστοποιήθηκε ως ουδέτερο, από τον ανεξάρτητο φορέα Carbon Trust.

 

Αυτό, ήρθε ως αποτέλεσμα μίας περιόδου δύο δεκαετιών εφαρμογής καινοτόμων λύσεων. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ένα σύστημα ανακύκλωσης νερού στο τμήμα βαφής, τοπική φύτευση δέντρων, εγκατάσταση 10.000 ηλιακών συλλεκτών, με συνολικό αριθμό των επιτόπιων ηλιακών συλλεκτών σε 30.000 και μετάβαση σε ηλεκτρική ενέργεια μόνο από ανανεώσιμες πηγές.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...