BMW Group και CNN ενώνουν τις δυνάμεις τους

BMW Group και CNN ενώνουν τις δυνάμεις τους

BMW Group και CNN ενώνουν τις δυνάμεις τους

BMW Group και CNN ενώνουν τις δυνάμεις τους
BMW Group και CNN ενώνουν τις δυνάμεις τους

BMW Group και CNN ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσω των βίντεο ”Η Τέχνη της Ηγεσίας φέρνουν στο προσκήνιο ηγετικές προσωπικότητες της εποχής μας.

 

BMW - CNN Leadership

BMW – CNN Leadership

 

Παρουσιάζοντας προσωπικές ιστορίες διακεκριμένων ατόμων που ενέπνευσαν τη σύγχρονη κοινωνία, το κάθε βίντεο θα ενσαρκώνει τις βασικές ηγετικές αξίες της BMW. Με άλλα λόγια, την υπευθυνότητα, την εσωτερική δύναμη και την ανεξαρτησία. Αξίες που ενυπάρχουν και στη γκάμα πολυτελών αυτοκινήτων BMW – BMW X7, Σειρά 7, Σειρά 8 και M8.



Πριν από λίγες ημέρες, το CNN λανσάρισε το πρώτο επεισόδιο από μία σειρά βίντεο . Τα τελευταία δημιουργήθηκαν στο βραβευμένο στούντιο του Create του CNNIC. Πρωταγωνιστούν οι Dimitri Vegas & Like Mike, από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα DJ και παραγωγοί ηλεκτρονικής μουσικής σε όλο τον κόσμο. Με φόντο μία από τις συναυλίες τους στη Νορβηγία, τα δύο αδέλφια από το Βέλγιο, κάνουν μία αναδρομή στο παρελθόν. Αναπολούν πώς έφτασαν στην κορυφή, ενώ θυμούνται το πάθος και τη σχέση τους με το κοινό τους.



Όλα τα βίντεο της σειράς, την παραγωγή των οποίων ανέλαβε το στούντιο Create θα προβάλλονται σε διάφορες πλατφόρμες του CNN International. Αυτό θα γίνεται σε τηλεοπτικά και ψηφιακά μέσα, κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, στην εταιρεία Great Big Story καθώς και στον κεντρικό ιστότοπο της BMW.

 

BMW - CNN Leadership

BMW – CNN Leadership

 

Επιδοτούμενη σειρά ντοκιμαντέρ μικρού μήκους



Αργότερα μέσα στη χρονιά, η Great Big Story, παγκόσμια εταιρεία μέσων του CNN που ασχολείται με την κινηματογραφική αφήγηση, θα λανσάρει μία επιδοτούμενη σειρά πέντε ντοκιμαντέρ μικρού μήκους. Αυτά θα έχουν θέμα επιδραστικούς εκπροσώπους των δύο φύλων που επηρέασαν ο καθένας με το δικό του παράδειγμα την κοινωνία.



Το πρώτο βίντεο που προγραμματίζεται για το Μάιο, θα έχει θέμα τη συναρπαστική διπλή ζωή του Brandon Tory. Ειδικός σε θέματα τεχνολογίας και ταλαντούχος performer, ο Brandon κινείται με επιτυχία σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Μάλιστα την ημέρα εργάζεται ως ανώτερος μηχανικός ΑΙ στη Google και τη νύχτα ως επιτυχημένος hip-hop καλλιτέχνης. Κάθε βίντεο θα προβάλλεται στις πλατφόρμες και τους social λογαριασμούς της Great Big Story. Μάλιστα η διανομή θα επεκταθεί μέσω της τεχνολογίας Launchpad της WarnerMedia ώστε να φτάσει μέχρι το κοινό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...