Το BMW iNEXT δείχνει το μέλλον

Το BMW iNEXT δείχνει το μέλλον

To BMW iNEXT θα αποτελέσει το επόμενο big thing της βαυαρικής εταιρείας, από τις αρχές της δεκαετίας του 2020 και μετά.

 

Το BMW iNEXT θα παρουσιαστεί ως Vision Vehicle μέσα στο 2018. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση ο Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW AG, Harald Krüger. Επιπρόσθετα αποκάλυψε και μία πρώτη σχεδιαστική του μελέτη.

Το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Dingolfing από το 2021. Η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα της εταιρίας συγκεντρώνει όλες τις σημαντικές στρατηγικές καινοτομίες σε ένα όχημα προδιαγραφών δρόμου.

 

BMW iNEXT: Ακρογωνιαίος λίθος για το μέλλον

Ο Harald Krüger, Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW AG, δήλωσε: «Το project Inext αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο μας για το μέλλον. Θα ωφελήσει ολόκληρη την εταιρία και όλες τις μάρκες μας. Για πρώτη φορά, συνδυάζουμε όλες τις βασικές τεχνολογίες για τη μετακίνηση του μέλλοντος σε ένα όχημα.

Το iNEXT είναι πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως συνδεδεμένο και παράλληλα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο αυτοματοποιημένης οδήγησης. Σήμερα δώσαμε σε όλους τους μετόχους μας μία πρώτη εικόνα από τη σχεδίασή του. Αργότερα, μέσα στη χρονιά, θα το παρουσιάσουμε ως Vision Vehicle».


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...