BMW M3 CS περιορισμένης παραγωγής

BMW M3 CS περιορισμένης παραγωγής

H BMW M3 CS ανεβάζει ψηλά την αδρεναλίνη, πιο ψηλά ακόμη και από την M3 Competition Package, μια και αποτελεί ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής, 1.200 αντιτύπων.

BMW M3 CS 2018 motor

Εδώ ο 3λιτρος straight six κινητήρας αποδίδει 460 ίππους, φέρει δύο υπερσυμπιεστές mono-scroll, High Precision Injection, μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων Valvetronic και πλήρως μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων Double-Vanos, ενώ έχει σχεδιαστεί να παρέχει τη ροπή του από χαμηλά.

Τα πρώτα 100 χ.α.ω. έρχονται σε 3,9 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 χ.α.ω. Η κατανάλωση παρόλα αυτά παραμένει λογική, στα 8,3 λτ./100 χλμ., ενώ η σπορ εξάτμιση υπογραμμίζει τα τεκταινόμενα με υποδαυλίζοντα των ορέξεων του οδηγού ήχο.

BMW M3 CS 2018 M DCT

BMW M3 CS: Με M DCT, Drivelogic και Adaptive M

Η M3 CS φέρει το κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη M Double Clutch Transmission (M DCT) με Drivelogic. Διαθέτει ανεξάρτητο ψυγείο λαδιού και δίνει τη δυνατότητα αυτόματων αλλαγών ή χειροκίνητων, και μέσω των χειριστηρίων στο τιμόνι. Η έβδομη σχέση διατηρεί ρόλο overdrive για χαλαρό cruising.

BMW M3 CS 2018 dash

Το σύστημα Adaptive M αναλαμβάνει βελτιστοποιημένες επιδόσεις, αναλόγως του ρυθμού και του τόπου κίνησης του οχήματος. Συνεργεί με το  DSC (Dynamic Stability Control), που με τη σειρά του διαχειρίζεται τα M Dynamic Mode και το Active M Differential.

Μέρη της ανάρτησης κατασκευάζονται από σφυρήλατα κράματα, οι σύνδεσμοι είναι πιο άκαμπτοι και τα ελαστικά μπορεί να είναι ημι-αγωνιστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 (εμπρός: 265/35 R 19, πίσω: 285/30 R 20) ή απλά Sport δρόμου.

BMW M3 CS: Σπορ επιλογές, μέσα κι έξω

Διχρωμία, δέρμα και Alcantara δημιουργούν ένα άκρως σπορ εσωτερικό, επιτρέποντας την απόλαυση κορυφαίας ποιότητας ήχων από το Harman Kardon surround σύστημα, όταν δεν είναι κλειστό για λόγους απόλυτης συγκέντρωσης του οδηγού.

Οι μετακινήσεις καθοδηγούνται από το Professional Σύστημα Πλοήγησης μέσα στο άνετο περιβάλλον που εξασφαλίζει ο αυτόματος κλιματισμός.

BMW M3 CS 2018 back

Εξωτερικά, η ποδιά ενσωματώνει τρεις αεραγωγούς, οι οποίοι με τη σειρά τους είναι, μαζί με την αεροτομή Gurney, που σχεδιάστηκε ειδικά για την M3 CS και τον διαμορφωτή ροής αέρα, μέρος της αυξημένης αεροδυναμικής απόδοσης του αμαξώματος. Οι δίδυμοι LED προβολείς δημιουργούν την αίσθηση ενός έξυπνου αυτοκινήτου, ενώ σειρά μερών του αμαξώματος, ιδίως τα πρόσθετα και τα πιο ψηλά, διαμορφώνονται από συνθετικές ύλες ενισχυμένες με ανθρακονήματα.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...