BMW M5 Edition 35 Years

BMW M5 Edition 35 Years front

BMW M5 Edition 35 Years

BMW M5 Edition 35 Years front

BMW M5 Edition 35 Years front

 

Η BMW M5 Edition 35 Years αποτελεί μια περιορισμένη έκδοση 350 μονάδων προκειμένου να τιμηθεί η πρώτη Μ5, που λανσαρίστηκε πριν από 35 χρόνια.

 

BMW M5 Edition 35 Years back

BMW M5 Edition 35 Years back

 

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με τον V8, M TwinPower Turbo. Έχει μέγιστη ισχύ 460 kW/625 hp και μέγιστη ροπή 750Nm. Είναι ο ισχυρότερος κινητήρας που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε αυτό το μοντέλο από την εταιρεία.

 

Τα πρώτα 100 χ.α.ω. έρχονται σε 3,3 και τα 200 σε 10,8δλ. Το αυτοκίνητο είναι ακριβές σε όλες τις περιπτώσεις και διαθέτει ειδικό σύστημα ανάρτησης, σύστημα τετρακίνησης M xDrive και διαφορικό Active M στον πίσω άξονα.

 

Αναφορικά με τα στοιχεία στο εξωτερικό και το εσωτερικό τα οποία ξεχωρίζουν, η αρχή γίνεται με το φινίρισμα BMW Individual σε Frozen Dark Grey. Είναι αυτό που δίνει την εντύπωση μιας ματ επιφάνειας, βελούδινης. Οι ζάντες αλουμινίου Μ είναι 20 ιντσών σε σχέδιο Υ, με απόχρωση Graphite Grey. Να σημειωθεί πως οι τροχοί δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για αυτό το μοντέλο. Αναφορικά με τις δαγκάνες των στάνταρ συνθετικών φρένων Μ έχουν μεταλλικό μαύρο φινίρισμα. Από την πλευρά τους, τα κεραμικά φρένα με τις χρυσές δαγκάνες, διατίθενται προαιρετικά.

 

BMW M5 Edition 35 Years interior

BMW M5 Edition 35 Years interior

 

Τα πολυλειτουργικά καθίσματα Μ και η δερμάτινη επένδυση BMW Individual Merino σε μαύρο με μπεζ συνθέτουν ένα όμορφο εσωτερικό, όπως οι διακοσμητικές πινελιές από αλουμίνιο, το ανθρακόνημα και τα ανοδιωμένα εξαρτήματα σε χρυσή απόχρωση. Τα μαρσπιέ φέρουν το λογότυπο M5 Edition 35 Jahre, ενώ η επιγραφή M5 Edition 35 Jahre 1/350 είναι χαραγμένη με λέιζερ στο κάλυμμα της ποτηροθήκης στην κεντρική κονσόλα.

 

Πηγή: ΒΜW

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...