BMW Vision iNEXT

BMW Vision iNEXT

BMW Vision iNEXT

BMW Vision iNEXT

BMW Vision iNEXT

Ο Γερμανός κατασκευαστής παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το μοντέλο με το οποίο αποτυπώνει το όραμα της μελλοντικής μετακίνησης.

BMW Vision iNEXT front

BMW Vision iNEXT front

Θέλοντας να αποτυπώσει το μέλλον της κινητικότητας, η BMW παρουσίασε στο Λος Άντζελες το Vision iNEXT, ένα αυτοκίνητο που είναι ανθρωποκεντρικό, προσφέρει αυτόνομη οδήγηση και εξηλεκτρισμό. Σε συνδυασμό με τη συνδεσιμότητά του, είναι ένα όχημα που χαρίζει νέες εμπειρίες σε αυτή τη νέα σελίδα της αυτοκίνησης.

BMW Vision iNEXT back

BMW Vision iNEXT back

BMW Vision iNEXT: εσωτερικά

Το εσωτερικό του οχήματος, δημιουργήθηκε προκειμένου να παρέχει πολύ καλή ποιότητα διαμονής στην καμπίνα. Έχει δοθεί έμφαση στα υλικά και τα χρώματα, αλλά και στις καθαρές και λιτές γραμμές. Οι αποχρώσεις είναι Purus Rosé, Brown και Beige, ενώ υπάρχει και η μεταλλική Mystic Bronze.

BMW Vision iNEXT interior

BMW Vision iNEXT interior

Στο πίσω τμήμα κυριαρχεί η ταπετσαρία Enlighted Cloudburst σε πετρόλ απόχρωση και η ύφανση ζακάρ που εκτείνεται στα πλευρά του εσωτερικού και το ράφι.

Αξίζει να τονιστεί πως διακόπτες και οθόνες περιττεύουν. Η τεχνολογία Sky Tech είναι εμφανής και όλη η διαχείριση γίνεται μέσω επιφανειών από ξύλο και ύφασμα.

BMW Vision iNEXT interior 2

BMW Vision iNEXT interior 2

BMW Vision iNEXT: εξωτερικά

Εξωτερικά, οι γραμμές του αυτοκινήτου είναι καθαρές, τη στιγμή που στα πλευρικά πάνελ, δίνεται η αίσθηση ενός «γραμμωμένου» αθλητή. Η απόχρωση είναι Liquid Greyrose Copper, ενώ στο εμπρός μέρος, η εκδοχή το θέλει να έχει τέσσερα «μάτια», στα οποία περιλαμβάνονται οι λεπτοί προβολείς. Κάμερες από εκεί και πέρα, αναλαμβάνουν τον ρόλο των εξωτερικών καθρεπτών, ενώ το παρμπρίζ συγχωνεύεται με την πανοραμική οροφή, από την οποία είναι ορατό φυσικά το εσωτερικό.

BMW Vision iNEXT side

BMW Vision iNEXT side

Πίσω, η διάταξη των οριζόντιων γραμμών δημιουργεί ένα φαρδύ και δυναμικό «προφίλ», ενώ λεπτά είναι τα φωτιστικά σώματα. Η αεροδυναμική βελτιώνεται από τον αέρα που ρέει κατά μήκος της οροφής μέχρι το πίσω άκρο, ενώ την ίδια δουλειά κάνει και ο φωτιζόμενος διαχύτης. Αυτός, μάλιστα, αυξάνει και την ηλεκτρική αυτονομία του οχήματος. Είναι εμπνευσμένος από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, επισημαίνοντας τη σπορ φιλοσοφία του.

Πηγή: BMW


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...