Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW!!

Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW, BMW X1 και BMW Χ2

Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW!!

Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW, BMW X1 και BMW Χ2

Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW, BMW X1 και BMW Χ2

Μια σειρά από αναβαθμίσεις οι οποίες θα αυξήσουν τις τελικές επιλογές των αγοραστών ετοιμάζει η BMW, λανσάροντάς τες μάλιστα από τον προσεχή Νοέμβριο.

Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW, BMW X1 και BMW Χ2 2

Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW, BMW X1 και BMW Χ2 2

Σε μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW προχωρά η εταιρεία. Μάλιστα, προσθέτει μια νέα έκδοση κινητήρα πετρελαίου στις σειρές BMW X1 και BMW X2 από τον Νοέμβριο. Από εκεί και πέρα, αναμένονται νέες αφίξεις στα συστήματα κίνησης της Χ3. Παράλληλα, από το φετινό φθινόπωρο, ένας μεγάλος αριθμός θα πληροί τα πρότυπα εκπομπών Euro 6d-TEMP. Αυτό σημαίνει πως πάνω από 190 μοντέλα του Γερμανού κατασκευαστή συμμορφώνονται με αυτούς τους κανονισμούς.

Από τον Νοέμβριο, στη Σειρά 1 θα διατίθεται μια έκδοση M Sport Shadow. Τον ίδιο μήνα προστίθεται η έκδοση Advantage Plus στην Χ2, ενώ η λειτουργικότητα του προαιρετικού Comfort Access θα βελτιστοποιηθεί. Τέλος, το BMW Digital Key θα έχει περισσότερες εφαρμογές και η είσοδος στο αυτοκίνητο θα είναι εφικτή, όχι μόνο με ένα smartphone, αλλά και με το Key Card της BMW.

Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW: Νέες εκδόσεις για BMW X1 και BMW X2

Θα προστεθεί μια νέα έκδοση με 4κύλινδρο μοτέρ πετρελαίου από τον Νοέμβριο. Η νέα BMW X1 sDrive20d και η BMW X2 sDrive20d θα εφοδιάζονται με έναν 2λιτρο κινητήρα diesel. Ο συγκεκριμένος θα είναι τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo και θα έχει ισχύ 190 ίππων. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου κιβωτίου Steptronic. Αμφότερα θα επιταχύνουν έως τα 100 χ.α.ω. σε 7,9δλ.

Επιπλέον, ο 4κύλινδρος κινητήρας diesel των 150 ίππων της BMW X2xDrive18d μπορεί να συνδυάζεται προαιρετικά με ένα 8τάχυτο κιβώτιο Steptronic. Έτσι, το όχημα θα επιταχύνει σε 9,4δλ. για τα πρώτα 100 χ.α.ω, έχοντας κατανάλωση μικτού κύκλου 4,9-4,7l / 100 km και εκπομπές CO2 130123g / km.

Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW, BMW X1 και BMW Χ2 3

Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW, BMW X1 και BMW Χ2 3

Πάνω από 190 μοντέλα πληρούν τις προδιαγραφές

Τα οχήματα πληρούν τις απαιτήσεις του Euro6d-TEMP, που θα τεθούν σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο του 2019. Μεταξύ αυτών, είναι μοντέλα με συμβατικό σύστημα κίνησης και κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου. Επίσης, εκδόσεις των BMW i, BMW iPerformance και σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της BMW M. Τα αυτοκίνητα με μοτέρ βενζίνης διαθέτουν φίλτρο σωματιδίων, ενώ τα μοντέλα με diesel κινητήρα, εφοδιάζονται με ένα φίλτρο σωματιδίων diesel, καταλύτη οξειδίων του αζώτου (NOx) και καταλύτη SCR με ψεκασμό AdBlue για μείωση των εκπομπών μονοξειδίου του αζώτου.

Ως εκ τούτου, από το φθινόπωρο του 2018 τα παρακάτω μοντέλα πληρούν τα πρότυπα Euro 6d-TEMP και είναι τα εξής:

BMW 530d Sedan

BMW 530d Touring

BMW 530d xDrive Sedan

BMW 530d xDrive Touring

BMW 540d xDrive Sedan

BMW540d xDrive Touring

BMW M550d xDrive Sedan

BMW M550d xDrive Touring

Τα παρακάτω πληρούν επίσης τις προδιαγραφές

BMW 630d GranTurismo

BMW 630dx Drive Gran Turismo

BMW 640d xDrive Gran Turismo

Έκδοση M Sport Shadow στην  BMW Σειρά 1

Αυτή η έκδοση αντικαθιστά την M Sport της Σειράς 1. Επιπλέον, προσθέτει νέα στιλιστικά στοιχεία τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο. Μεταξύ αυτών, είναι προβολείς LED με μαύρα ένθετα, εμπρός φώτα ομίχλης LED, σκούρα πίσω φώτα, μάσκα BMW σε High-gloss Black και απολήξεις εξάτμισης σε Black Chrome. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει επίσης ζάντες αλουμινίου M Jet Black σε σχέδιο διπλών ακτίνων, 18 ιντσών. Εντός καμπίνας, η σπορτίφ αίσθηση τονίζεται από την επένδυση οροφής BMW Individual σε Anthracite και αποκλειστικά σπορ καθίσματα με ύφασμα Corner Anthracite και γκρι πινελιές.

Νέα έκδοση Advantage Plus για την BMW X2

Η συγκεκριμένη έκδοση προσθέτει πακέτο φωτισμού, σπορ καθίσματα εμπρός, επένδυση οροφής BMW Individual σε Anthracite και διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε High-gloss Black με λεπτομέρειες Pearl-effect Chrome στο ήδη υπάρχον, προαιρετικό, αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού, Cruise Control με λειτουργία πέδησης, Park Distance Control με αισθητήρες πίσω και αυτόματο πορτμπαγκάζ. Οι ζάντες αλουμινίου Ferric Grey σε σχέδιο ακτίνων Y, είναι 18 ιντσών και ο διάκοσμος BMW Individual High-gloss Shadow Line, οι προβολείς LED με περισσότερες λειτουργίες και τα εμπρός φώτα ομίχλης LED, τονίζουν ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα του οχήματος.

Από τον φετινό Νοέμβριο, θα διατίθενται προαιρετικά σπορ καθίσματα και ζώνες ασφαλείας M για τα μοντέλα BMW X2 σε εκδόσεις M Sport ή M Sport X.

Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW, BMW X1 και BMW Χ2 4

Μέτρα αναβάθμισης για τα μοντέλα της BMW, BMW X1 και BMW Χ2 4

Πρόσβαση και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί

Το Digital Key που διατίθεται για τις Σειρά 8 Coupe και Χ5 (αν έχει παραγγελθεί το Comfort Access) , επιτρέπει το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου μέσω του spartphone του χρήστη. Εφόσον εισέλθει στην καμπίνα και τοποθετήσει το κινητό στην ειδική του βάση ή στην υποδοχή φόρτισης, ο κινητήρας μπορεί να ξεκινήσει τη λειτουργία του.

Το Digital Key διατίθεται μέσω της εφαρμογής BMW Connected. Μπορεί να το χρησιμοποιήσουν έως και πέντε άτομα και τίθεται σε λειτουργία από smartphones, συμβατά με Near Field Communication (NFC). Εναλλακτικά, το νέο Key Card της BMW, είναι μια κάρτα-κλειδί, τεχνολογίας NFC, που προσφέρει την ίδια λειτουργία με ένα smartphone παρόμοιων προδιαγραφών. Μπορεί να παραδοθεί σε τρίτους αν το όχημα βρίσκεται στο συνεργείο ή έχει υποστεί βλάβη ή ο πελάτης χρησιμοποιεί υπηρεσία στάθμευσης valet parking.

Πηγή: BMW


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...