Νέες BMW R 1250 GS και R 1250 RT

BMW R 1250 GS και BMW R 1250 RT

Νέες BMW R 1250 GS και R 1250 RT

BMW R 1250 GS και BMW R 1250 RT

BMW R 1250 GS και BMW R 1250 RT

Η BMW παρουσιάζει δύο μοτοσικλέτες που διαθέτουν προηγμένο κινητήρα boxer και εμφανίζουν μειωμένα επίπεδα ρύπων και πιο ομαλή λειτουργία.

BMW R 1250 GS

BMW R 1250 GS

Τις R 1250 GS και R 1250 RT παρουσιάζει η BMW, που με τον νέο κινητήρα boxer, ισχύος 136 ίππων και με ροπή 143Nm (1.254 cc), είναι πιο ισχυρές και αθόρυβες. Η μονάδα προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση και πιο ευχάριστο ήχο. Η τεχνολογία ShiftCam χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε μοτέρ παραγωγής της εταιρείας.  Το γεγονός αυτό επιτρέπει τον μεταβλητό χρονισμό των βαλβίδων και τη μεταβλητή βύθιση στην εισαγωγή.

Οι εκκεντροφόροι από τη μεριά τους, είναι σχεδιασμένοι για ασύγχρονο άνοιγμα των βαλβίδων εισαγωγής Αυτό έχει ως συνέπεια τη βελτιωμένη περιδίνηση του μίγματος και την αποδοτικότερη καύση. Μερικές άλλες αλλαγές, αφορούν την κίνηση των εκκεντροφόρων, που τώρα γίνεται με οδοντωτή καδένα, τη βελτιστοποιημένη παροχή λαδιού, τα διπλά μπεκ ψεκασμού και το νέο σύστημα εξάτμισης.

BMW R 1250 GS / R: στον βασικό εξοπλισμό δύο riding modes, ASC και Hill Start Control

Με τις δύο modes, οι μοτοσικλέτες προσαρμόζονται στον τρόπο οδήγησής του. Το Automatic Stability Control-ASC παρέχει μεγάλο επίπεδο ασφάλειας, ενώ το σύστημα Hill Start Control, που βοηθά τον αναβάτη στην εκκίνηση σε ανηφόρα, διατίθεται επίσης στάνταρ και στα δύο μοντέλα.

BMW R 1250 RT

BMW R 1250 RT

BMW R 1250 GS / R: τι προσφέρεται στον προαιρετικό εξοπλισμό

Το «Riding Modes Pro» παρέχεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και συνδυάζεται με το Dynamic, Dynamic Traction Control-DTC. Επιπλέον, στην RT 1250 GS υπάρχουν και τα Dynamic Pro, Enduro και Enduro Pro. Το DTC επιτρέπει ασφαλέστερη επιτάχυνση υπό κλίση, ενώ το ABS Pro, προσφέρει κι αυτό ασφάλεια, όταν, όμως, η μοτοσικλέτα επιβραδύνει. Το νέο Dynamic Brake Control-DBC κάνει ό,τι το προαναφερθέν, σε δύσκολες συνθήκες, αποτρέποντας παράλληλα τυχαίο «άνοιγμα» του γκαζιού. Μέσω της ηλεκτρονικής διαχείρισης του κινητήρα, μειώνεται η απόδοση της ροπής κατά την πέδηση, ώστε ο πίσω τροχός να αξιοποιείται περισσότερο. Αυτό, κρατά τη μοτοσικλέτα σταθερή, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση φρεναρίσματος.

BMW R 1250 GS / R: ηλεκτρονική ανάρτηση Dynamic ESA «Next Generation»

Είναι προαιρετική και βοηθάει το σύστημα να προσαρμοστεί αυτόματα στις ισχύουσες συνθήκες, ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης και τους ελιγμούς. Διατίθεται και για την R 1250 RT και επιτυγχάνει άνετη απόσβεση και σταθερή απόκριση.

BMW R 1250 GS / R: προβολείς και φώτα

Η R 1250 GS διαθέτει προβολέα LED στάνταρ. Επιπλέον, το φως ημέρας LED DRL διατίθεται σαν προαιρετικό στοιχείο εξοπλισμού για την R 1250 GS και για την R 1250 RT, που φέρει φώτα αλογόνου.

BMW R 1250 GS / R: συνδεσιμότητα

Ο στάνταρ εξοπλισμός της R 1250 GS περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών. Παράλληλα, με το στάνταρ Multi-Controller της BMW, ο αναβάτης έχει πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες και τη συνδεσιμότητα του οχήματος, γρήγορα και άνετα. Η R 1250 RT εξοπλίζεται με έγχρωμη οθόνη TFT 5,7 ιντσών, που «πλαισιώνεται» από αναλογικό κοντέρ και στροφόμετρο.

BMW R 1250 GS και BMW R 1250 RT 2

BMW R 1250 GS 2

BMW R 1250 GS / R: Intelligent Emergency Call

Η όσο το δυνατόν γρηγορότερη άφιξη των μονάδων πρώτων βοηθειών, μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. Το προαιρετικό σύστημα ενημέρωσης, κινητοποιεί για βοήθεια στον τόπο του ατυχήματος, με τη λειτουργία αυτή να είναι διαθέσιμη προς παραγγελία και για τα δύο μοντέλα.

BMW R 1250 GS / R: εξοπλισμός εξατομίκευσης και προτάσεις

Μια συλλογή στοιχείων εξατομίκευσης αυξάνουν τις επιδόσεις και την αξία, που διατίθενται ως προαιρετικός, εργοστασιακός εξοπλισμός. Έτσι, υπάρχει η απόλυτη ενσωμάτωση στο όχημα, χρησιμοποίηση υψηλής ποιότητας υλικών και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η συλλογή ονομάζεται BMW Motorrad Spezial.

BMW R 1250 GS / R: πακέτα μηχανουργημένων εξαρτημάτων

Η νέα R 1250 RT μπορεί να εξοπλιστεί με ζάντες Option 719 Classic ή Sport, μία αποκλειστική σέλα και ένα από τα δύο φινιρίσματα Spezial. Το σπορ τελικό εξάτμισης HP, διατίθεται επίσης από το εργοστάσιο για τα δύο νέα μοντέλα.

BMW R 1250 GS / R: νέες αποχρώσεις και στιλιστικές προτάσεις

Η R 1250 GS φανερώνει τον ταξιδιωτικό και περιπετειώδη off-road χαρακτήρα της με δύο όμορφες στάνταρ αποχρώσεις και ισάριθμες στιλιστικές εκδόσεις. Η R 1250 RT προσδίδει τον τουριστικό χαρακτήρα της με μια βασική απόχρωση, δύο στιλιστικές εκδόσεις και δύο φινιρίσματα Option 719 Spezial.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...