Νέα BMW X2 M35i!!

Νέα BMW X2 M35i!!

Νέα BMW X2 M35i front

Νέα BMW X2 M35i front

Έχοντας βάλει ως καταληκτική ημερομηνία παραγωγής την άνοιξη του 2019, η BMW ετοιμάζει την δυναμική BMW X2 M35i. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο που εφοδιάζεται με τον ισχυρότερο 2λιτρο TwinPower turbo κινητήρα της γερμανικής εταιρείας.

Νέα BMW X2 M35i back

Νέα BMW X2 M35i back

Η έναρξη της παραγωγής της BMW X2 M35i για την ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει μετά τον Μάρτιο του 2019. Τότε, οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους ένα αυτοκίνητο, το οποίο εφοδιάζεται με τον ισχυρότερο TwinPower turbo της BMW. Πρόκειται για τον πρώτο 4κύλινδρο κινητήρα M Performance, που αποτελεί ταυτόχρονα την ισχυρότερη σχετική έκδοση της BMW. Αποδίδει 306 ίππους και η μέγιστη ροπή του είναι της τάξης των 450Nm.

Συνδυάζεται με τη στάνταρ τεχνολογία 4κίνησης xDrive, αλλά και με το κιβώτιο Steptronic, οκτώ σχέσεων, με λειτουργία Launch Control, με τα πρώτα 100 χ.α.ω. να έρχονται σε 4,9δλ.

Νέα BMW X2 M35i side

Νέα BMW X2 M35i side

BMW X2 M35i: πολύ καλή δυναμική συμπεριφορά

Η BMW X2 M35i διαθέτει σύστημα ανάρτησης M Sport που έχει προσαρμοστεί στον δυναμικό χαρακτήρα της. Προαιρετικά, πάντως, διατίθεται προσαρμοζόμενη ανάρτηση με δύο διαφορετικά προγράμματα. Το σετάρισμα των ελατηρίων και των αμορτισέρ είναι σκληρότερο και το αμάξωμα χαμηλότερο. Αναφορικά με το διαφορικό στον εμπρός άξονα, το μπλοκέ διαφορικό Μ Sport κάνει το αυτοκίνητο ακόμα πιο σταθερό. Παράλληλα, για την ασφάλειά του βοηθά και το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης. Οι δαγκάνες σε χρώμα Dark Blue μεταλλικό και ατσάλινους δίσκους 18 ιντσών εμπρός και 17 πίσω, εγγυώνται μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος, ακόμα και με μεγάλα φορτία.

Νέα BMW X2 M35i engine

Νέα BMW X2 M35i engine

BMW X2 M35i: στοιχεία M Performance σε Cerium Crey

Μια μεγάλη μάσκα «νεφρών» σε Cerium Grey «ξεκινά» την εξωτερική και ιδιαίτερη σχεδίαση του αυτοκινήτου, η οποία συνεχίζεται με τις εισαγωγές αέρα στην ίδια απόχρωση. Οι εξωτερικοί καθρέπτες, είναι κι αυτοί στον ίδιο χρωματισμό και έχουν αναβαθμιστεί, μάλιστα, με ειδικά καλύμματα. Στο πίσω μέρος, ξεχωρίζει η αεροτομή της X2 M35i, ενώ το σύστημα εξάτμισης M Sport με δύο απολήξεις, παράγει έναν καλό και διακεκριμένο ήχο. Οι ζάντες 19 ιντσών σε σχέδιο 715Μ, ολοκληρώνουν τα στοιχεία του εξωτερικού. Προαιρετικά, υπάρχει και η επιλογή 20άρων ζαντών σε σχέδιο 712Μ και διχρωμία Cerium Grey.

BMW X2 M35i: σπορ καθίσματα Μ, με στήριξη και άνεση

Διατίθενται σε τρία σχέδια και είναι τα εξής: Συνδυασμός FabricTrigon/Alcantara σε μαύρο με μπλε λεπτομέρειες, Leather Dakota Magmared, περφορέ με μαύρες λεπτομέρειες και Leather Dakota μαύρο περφορέ. Επίσης προσφέρονται ασορτί ζώνες ασφαλείας Μ. Τα καθίσματα είναι προαιρετικά και προσφέρουν πολύ καλή στήριξη σε απότομες στροφές και υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, μέσω των ενσωματωμένων προσκεφάλων. Όσον αφορά στο τιμόνι, είναι δερμάτινο, διαθέτει paddles, ενώ διακοσμητικά με το λογότυπο M35i υπάρχουν στα μαρσπιέ των εμπρός θυρών.

Νέα BMW X2 M35i interior

Νέα BMW X2 M35i interior

BMW X2 M35i: ψηφιακή τεχνογνωσία

Το νέο μοντέλο του Γερμανού κατασκευαστή, ακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας και διαθέτει στον προαιρετικό εξοπλισμό το Head-Up Display, που βοηθάει τον οδηγό να πληροφορείται και να μην παίρνει τα μάτια του από τον δρόμο. Κατόπιν παραγγελίας εν συνεχεία, διαθέσιμα είναι τα BMW ConnectedDrive και το νέο BMW Connected App, ενώ το Apple CarPlay έρχεται πλέον στάνταρ. Τέλος, κάμερες μέσω των traffic jam assistant και βοηθού παρκαρίσματος, συμπληρώνουν μεταξύ άλλων μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών υποβοήθησης του οδηγού.

Πηγή: BMW


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...