Brabham BT62, από την πίστα, στον δρόμο.

Brabham BT62 1

Brabham BT62, από την πίστα, στον δρόμο.

Brabham BT62 1

Brabham BT62 1

Μερικές αλλαγές, είναι αρκετές προκειμένου το supercar της εταιρείας να αφήσει τις πίστες και να γίνει ένα κανονικό αυτοκίνητο δρόμου.

Brabham BT62 2

Brabham BT62 2

Στην ανακοίνωση πως το Brabham BT62 θα υποστεί μερικές αλλαγές προκειμένου να πληροί τους κανονισμούς κίνησης σε δημόσιους δρόμους, προχώρησε η εταιρεία. Αυτό έγινε μετά από απαίτηση πολλών φίλων και υποστηρικτών της εταιρείας.

Κάθε ένα από της περιορισμένης έκδοσης όχημα, θα υποβληθεί σε πληθώρα τεστ. Αυτά προκειμένου να ακολουθήσει τους κανονισμούς ασφαλείας. Μάλιστα, μερικές από τις αλλαγές που θα γίνουν, αφορούν την ανύψωση του BT62 για χρήση στον δρόμο, με τους δύο άξονες να υποδέχονται το σχετικό κιτ.

Brabham BT62 3

Brabham BT62 3

Από εκεί και πέρα, θα αυξηθεί η ακτίνα περιστροφής του τιμονιού, θα προστεθεί σύστημα κλιματισμού, κεντρικό κλείδωμα και immobiliser, ενώ πολλά στοιχεία θα εμπλουτίσουν το εσωτερικό.

Brabham BT62 interior

BT62 interior

Σκοπός, είναι να γίνει το αυτοκίνητο νόμιμο, ασφαλές για χρήση στον δρόμο, χωρίς να χάσει κάτι από τον χαρακτήρα του. Μπορεί με όλα τα παραπάνω, να αυξάνεται λίγο το βάρος, αλλά δεν θα υπάρξει μείωση ισχύος, με αυτή να διατηρείται στους 700 ίππους.

Το πρώτο, ειδικά για τον δρόμο ΒΤ62, θα παραδοθεί το καλοκαίρι του 2019.

Πηγή: Brabham


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...