Bugatti Baby II

Bugatti Baby II

Bugatti Baby II

Bugatti Baby II

Τη Bugatti Baby II παρουσίασε η εταιρεία, η οποία συνεργάστηκε με τη Little Car Company για να παράγει αυτό το όχημα μικρότερης κλίμακας σε σχέση με αυτή του 1:1.

 

Bugatti Baby II

Bugatti Baby II

Στο πρωτότυπο έγινε test-drive από τους πελάτες. Πλέον, βασισμένη στην Type 35, η Baby II μπορεί να οδηγηθεί από ανήλικους και ενήλικες. Από το 50% κλίμακα, έχει φτάσει στο 75% σε σχέση με την 35άρα, με το όχημα να κατασκευάζεται σε 500 μονάδες.

 

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με σύγχρονο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, μπαταρίες ιόντων-λιθίου και σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης. Άλλα ξεχωριστά στοιχεία είναι οι τροχοί, ο εμπρός ανασχεδιασμένος άξονας, η εξάτμιση και το σύστημα διεύθυνσης.

 

Στην καμπίνα, δεσπόζει το 4κτινο τιμόνι και το ταμπλό από αλουμίνιο, το κοντέρ, ο δείκτης ισχύος μπαταρίας και το ρολόι. Μάλιστα το τελευταίο το έχει και η 35. Όλα τα αυτοκίνητα έρχονται με κόρνα, εσωτερικό καθρέπτη, χειρόφρενο, προβολείς και τηλεχειριστήριο. Αυτό προκειμένου να ελέγχεται το όχημα σε απόσταση έως 50 μέτρων, αν κάποιος άπειρος οδηγός παρεκκλίνει της πορείας του. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει η πλάκα του αριθμού πλαισίου, ενώ στο εμπρός μέρος, το έμβλημα Macaron. Το τελευταίο μάλιστα είναι κατασκευασμένο από 50 γραμμάρια ατόφιου ασημιού, όπως στην Chiron.

 

Επιπλέον λεπτομέρειες

 

Η Baby II διατίθεται σε εκδόσεις 1kW για τους μικρούς φίλους, έχοντας ανώτατη ταχύτητα τα 20 χ.α.ω. και σε 4kW για τους ενήλικες, με ανώτατη ταχύτητα τα 45 χ.α.ω. Όσον αφορά στο Speed Key, όπως στην Chiron, η ισχύς αυξάνεται κατά 10kW και απενεργοποιεί τον περιοριστή ταχύτητας. Υπάρχει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, βοηθώντας τους οδηγούς να χειριστούν κατάλληλα τη ροπή της πίσω κίνησης.

 

Η απόχρωση στον βασικό εξοπλισμό είναι η Racing Blue, αλλά υπάρχουν και άλλες τόσο για το εξωτερικό και το εσωτερικό, ενώ υπάρχει δυνατότητα ίδιας απόχρωσης με την Chiron. Η μπαταρία είναι είτε 1,4kWh είτε 2,8. Η μικρότερη απόσταση αυτονομίας που παρέχεται, ανέρχεται στα 30 χιλιόμετρα.

 

H Baby II παράγεται σε τρεις εκδοχές. Η πρώτη με μικτό υλικό για το αμάξωμα, η Vitesse  με ανθρακονημάτινο και Speed Key και η Pur Sang με αμάξωμα από αλουμίνιο και Speed Key.

 

Κάθε Baby II έχει 2,8μ. μήκος, 1,0μ. πλάτος και ανάλογα με την έκδοση, αλλάζει και το βάρος της, το οποίο αρχίζει από τα 230 κιλά.

 

Κάθε ένα όχημα αρχίζει από τις 30.000 ευρώ.

 

Πηγή: Bugatti


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...