Bugatti Chiron με πακέτο Sky View

Bugatti Chiron με πακέτο Sky View

Bugatti Chiron με πακέτο Sky View 1

Bugatti Chiron με πακέτο Sky View 1

 

Οι κάτοχοι της Chiron έχουν τη δυνατότητα να εξοπλίσουν το αυτοκίνητο με το ειδικά διαμορφωμένο πακέτο οροφής.

 

Bugatti Chiron με πακέτο Sky View 2

Bugatti Chiron με πακέτο Sky View 2

 

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν περισσότερο τη Buggati Chiron με πακέτο Sky View, δίνει η εταιρεία στους κατόχους του μοντέλου. Αυτό καθώς πλέον περιλαμβάνονται δύο γυάλινα πάνελ στην οροφή του οχήματος.

 

Κάθε ένα από αυτά έχει μήκος 65 εκατοστά και πλάτος 44 και βρίσκονται πάνω από τα κεφάλια των δύο εμπρός επιβατών. Αυτά τα πάνελ είναι κατασκευασμένα από πολυστρωματικά φύλλα λεπτού γυαλιού, τεσσάρων στρωμάτων.

 

Bugatti Chiron με πακέτο Sky View 3

Sky View 3

 

Κάθε στρώμα πληροί μεμονωμένες απαιτήσεις. Πρώτον, ο θόρυβος του αέρα μειώνεται και δεύτερον, η υπέρυθρη ακτινοβολία αντανακλάται μακριά από το όχημα, δίχως να επηρεάζει τη θερμοκρασία στην καμπίνα. Επιπλέον, το γυαλί, χάρη στον χρωματισμό του, αποτρέπει την αντανάκλαση και προστατεύει την ιδιωτική ζωή των επιβαινόντων, ενώ τέλος, η υπεριώδης ακτινοβολία φιλτράρεται.

 

Bugatti Chiron με πακέτο Sky View 4

Sky View 4

 

Αναφορικά με την ασφάλεια, σε περίπτωση σύγκρουσης, η ακαμψία του «Sky View» είναι τέτοια, που προστατεύει τις επιβάτες. Επίσης, προσφέρεται περισσότερος χώρος για τα κεφάλια τους, που ανέρχεται στα 2,7 εκατοστά.

 

Πηγή: Bugatti

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...