Bugatti Edition Chiron Noire

Bugatti Edition Chiron Noire

Bugatti Edition Chiron Noire

Bugatti Edition Chiron Noire

Bugatti Edition Chiron Noire

Bugatti Edition Chiron Noire, μία νέα και εξίσου εντυπωσιακή έκδοση για την Chiron, που αποτίει φόρο τιμής στο La Voiture Noire.

 

Bugatti Edition Chiron Noire

Bugatti Edition Chiron Noire

Το La Voiture Noire ήταν ένα μαύρο αυτοκίνητο Type 57 SC Atlantic, κατασκευασμένο από τον Ζαν Μπουγκάτι. Μόλις τέσσερα πάτησαν οδόστρωμα ανάμεσα στο 1936 και 1938, με το όχημα να εξαφανίζεται μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Τον Μάρτιο του 2019, το αυτοκίνητο επέστρεψε κατά κάποιον τρόπο στην επιφάνεια, χάρη στις δύο εκδοχές, που είναι οι Chiron Noire Élégance και Chiron Noire Sportive.

 

Chiron Noire Élégance

 

Υπάρχουν πολλά στοιχεία από μαύρο ανθρακόνημα. Φρέσκιας σχεδίασης είναι η γρίλια, ενώ το έμβλημα είναι από ατόφιο ασήμι και σμάλτο. Οι δαγκάνες έχουν μαύρη απόχρωση και φιλοξενούνται στους τροχούς Caractère, με την κλασική γραμμή C στα πλευρά να διακόπτει το μαύρο αμάξωμα, έχοντας φινίρισμα από ματ αλουμίνιο. Το κάλυμμα του μοτέρ είναι από μαύρο ανθρακόνημα και στιλπνό αλουμίνιο. Όσον αφορά στην επιγραφή Noire, κοσμεί τα δύο εμπρός φτερά και το κάτω μέρος της πτέρυγας.

 

Στο εσωτερικό κυριαρχεί κι εκεί το μαύρο. Η λέξη Noire εντοπίζεται στα μαρσπιέ και εξωτερικά της κεντρικής κονσόλας, αλλά και στα προσκέφαλα. Ένα έμβλημα υπάρχει στο κεντρικό υποβραχιόνιο.

 

Chiron Noire Sportive

 

Το ανθρακόνημα που εντοπίζεται εκτός είναι σε μαύρο ματ και υπάρχει στη γραμμή C, στους τροχούς, στο εμπρός σπόιλερ και στη γρίλια. Μαύρης απόχρωσης είναι και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, ενώ εντός καμπίνας, η λέξη Noire εμφανίζεται στην κεντρική κονσόλα και τα προσκέφαλα που είναι μαύρα, όπως μαύρο είναι και το φινίρισμα αλουμινίου. Ο σπορ χαρακτήρας του μοντέλου επεκτείνεται και στην εσωτερική γραμμή C, στους διακόπτες, στα μπουτόν, στον περιστροφικό επιλογέα στο ταμπλό, στο τιμόνι, στην κεντρική κονσόλα και στα πόμολα των θυρών. Όλα είναι μαύρα ματ.

 

Ο κινητήρας είναι 8λιτρος 16κύλινδρος με ισχύ 1.103 kW/1.500 hp και ροπή 1.600Nm. Με έξτρα 100.000 ευρώ, το Chiron Noire διατίθεται στην Chiron Sport. Το όχημα της έκδοσης, θα κατασκευαστεί σε μόλις 20 αντίτυπα, τα οποία θα παραδίδονται στο δεύτερο τέταρτο του 2020.

 

Το κόστος ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ.

 

Πηγή: Bugatti


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...