Camp Jeep 2019, η πραγματική γιορτή των φίλων της Jeep.

Camp Jeep 2019, η πραγματική γιορτή των φίλων της Jeep.

Camp Jeep 2019, η πραγματική γιορτή των φίλων της Jeep!

Camp Jeep 2019, η πραγματική γιορτή των φίλων της Jeep.

 

To Camp Jeep 2019 πραγματοποιήθηκε την περίοδο 12-14 Ιουλίου στο San Martino di Castrozza στην Ιταλία και προσέλκυσε πλήθος φίλων της Jeep.

 

Camp Jeep 2019

Camp Jeep 2019

 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνάντηση φίλων της Jeep στην Ευρώπη. Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά το νέο pick-up Gladiator. Το τελευταίο μάλιστα σηματοδοτεί την επιστροφή της εταιρείας στην κατηγορία μετά από 27 χρόνια.

 

Παράλληλα η ειδική έκδοση του νέου Wrangler 1941 της Mopar και μια σειρά κλασσικών αυτοκινήτων της μάρκας απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τις κορυφαίες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρουν τα μοντέλα της Jeep.

 

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας. Μάλιστα αυτό έγινε κάτω από την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Jeep Academy.

 

Camp Jeep 2019

Camp Jeep 2019

 

Το 3ημερο πρόγραμμα αποτέλεσε μια γιορτή ελευθερίας και πάθους για περιπέτεια. Παράλληλα ήταν και μια ευκαιρία για να ανακαλύψει το κοινό τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας.

 

Οι ειδικοί της Jeep σχεδίασαν διαδρομές συνολικού μήκους άνω των 40 χιλιομέτρων. Σε αυτές οι οδηγοί, με τη βοήθεια των εκπαιδευτών της Jeep Academy μπόρεσαν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να εκμεταλλευτούν το μέγιστο των δυνατοτήτων των οχημάτων τους.

 

Παράλληλα το Camp Jeep αποτέλεσε μια ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη προς το περιβάλλον εκδήλωση. Αυτό καθώς οι κατασκευές του Camp δημιουργήθηκαν με τη χρησιμοποίηση ξυλείας από τα δέντρα που κατέστρεψαν οι καταιγίδες που χτύπησαν τον περασμένο Οκτώβριο την περιοχή και χρειάζεται να απομακρυνθούν ώστε να αποκατασταθεί ο χώρος.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...