Διεθνές βραβείο για το νέο Nissan LEAF

Διεθνές βραβείο για το νέο Nissan LEAF

Το  νέο  ηλεκτρικό Nissan LEAF απέσπασε κορυφαίες τιμητικές διακρίσεις στην τελετή παρουσίασης του  φετινού  CES (Consumer Electronics Show), που διεξήχθη από την Ένωση Τεχνολογιών Καταναλωτών (CES).

Κάθε χρόνο, η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών ανακοινώνει τους νικητές του θεσμού CES Best of Innovation, γεγονός που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης έκθεσης CES του Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

 

Έτσι, λοιπόν, το νέο, μηδενικών εκπομπών ρύπων Nissan LEAF, κέρδισε το πρώτο του σημαντικό διεθνές βραβείο. Συγκεκριμένα, απέσπασε το Βραβείο CES Best of Innovation, για τις τεχνολογίες ευφυΐας και αυτόνομης οδήγησης και το Τιμητικό Βραβείο CES για την τεχνολογία που προωθεί  την προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο.

 

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τεχνολογίες ProPILOT  και e-Pedal θα βρίσκεται στο περίπτερο της Nissan κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2017» κάνοντας εκεί την πανελλαδική πρεμιέρα του.

 

Το Nissan LEAF η τεχνολογία οχήματος-πλέγματος (V2G), θα επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες του να διαχειρίζονται την ενέργεια στο σπίτι και στο αυτοκίνητο με τον πλέον βέλτιστο τρόπο. Θα ξεκινήσει να πωλείται στην ελληνική αγορά από τον Μάιο του 2018.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...