Εντός έδρας η παρουσίαση του νέου Citroen C5 Aircross SUV!!

Εντός έδρας η παρουσίαση του νέου Citroen C5 Aircross SUV!!

Εκμεταλλευόμενη την ύπαρξη του Σαλονιού Αυτοκινήτου που διεξάγεται στο Παρίσι από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου, η γαλλική εταιρεία παρουσιάζει στο κοινό της το νέο Citroen C5 Aircross SUV.

Από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου θα διαρκέσει το φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, με τη Citroen να παρουσιάζει σε αυτό το νέο Citroen C5 Aircross SUV, που παράγεται στη Γαλλία και θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της εταιρείας. Στον χώρο των SUV των Γάλλων, θα βρίσκεται και το C3 Aircross SUV, δύο μοντέλα που συνδυάζουν άνεση, χώρους και δυνατότητες διαρρύθμισης.

Να σημειωθεί πως θα παρουσιαστεί και το νέο Citroen C5 Aircross SUV Hybrid Concept, που είναι το πρώτο PHEV της εταιρείας, η οποία μπαίνει σε μια άλλη εποχή, καθώς το 80% των μοντέλων της έως το 2023 θα είναι ηλεκτρικά, ενώ έως το 2025, όλα ηλεκτρικά.

Το Citroen C5 Aircross SUV Hybrid Concept εφοδιάζεται με τον κινητήρα PureTech 180 με σύστημα S&S, συνολικής ισχύος 225 ίππων, με την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Η ροπή του είναι 337Nm, με το ηλεκτρικό μοτέρ να έχει ισχύ 80kW. Τα συστήματα κίνησης συνεργάζονται με το κιβώτιο ΕΑΤ8 και η μπαταρία υψηλής τάσης 200V ιόντων-λιθίου, παρέχει 13,2kW/h. Η φόρτιση διαρκεί από δύο (με 32A wall box) έως οκτώ ώρες (βασική οικιακή παροχή) και η αυτονομία της ηλεκτροκίνησης ανέρχεται στα 50 χιλιόμετρα και ταχύτητα έως 135 χ.α.ω. Οι εκπομπές ρύπων είναι λιγότερες από 50g CO2 ανά χιλιόμετρο.

Πέραν της «περιοχής» των SUV, υπάρχει και εκείνη των Hatchback, όπου φιλοξενούνται το νέο C4 Cactus με την τεχνολογία PHC (Progressive Hydraulic Cushions) στην ανάρτηση, καθώς και η νέα ειδική έκδοση C1 Urban Ride.

Όσον αφορά στον τομέα Family, θα βρίσκεται το νέο Berlingo, που λανσαρίστηκε πρόσφατα στις εκδόσεις Μ και XL, όπως επίσης και τα Grand C4 SpaceTourer και SpaceTourer της κατηγορίας των MPV.

Από εκεί και πέρα, στον τομέα Fashion Car/Art Car, θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες του Jean-Charles de Castelbajac, θα αναδειχτούν συνεργασίες, όπως είναι το περιοδικό Elle (C3) και η Rip Curl (στα C3 Aircross και SpaceTourer), ενώ στη Racing, που δίνει το «παρών» το C3 WRC, θα υπάρχει ένας εξομοιωτής για τους φίλους των αγώνων. Διάφορες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην boutique «Le Petit Citroen» με τις ειδικές εκδόσεις του Νέου Berlingo Van και το Café Bulle από την Orangina, ενώ θα υπάρξει και αναφορά στην ιστορία της εταιρείας, που το 2019 γιορτάζει τα 100 χρόνια της, με την παρουσίαση των 2CV Van και 5 HP.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...