Όλα τα μοντέλα Citroen με κινητήρες Euro 6.2!!

Όλα τα μοντέλα Citroen με κινητήρες Euro 6.2!!

Η γαλλική εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα κινητήρων Euro 6.2 που είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, συμμορφώνονται με τους νέους κανονισμούς και προσφέρουν υψηλές αποδόσεις.

Τα μοντέλα Citroen είναι διαθέσιμα με κινητήρες Euro 6.2, υψηλής απόδοσης και φιλικών προς το περιβάλλον. Τα μηχανικά σύνολα διαθέτουν το SCR (Selective Catalytic Reduction) και πιο συγκεκριμένα τα μοτέρ diesel, αλλά και το Φίλτρο Συγκράτησης Μικροσωματιδίων PPF (Petrol Particle Filter) σχετικά με τους βενζινοκινητήρες. Ως εκ τούτου, προσαρμόζονται στους νέους κανονισμούς για τους ρύπους, που έχουν τεθεί σε ισχύ από αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Οι προδιαγραφές βασίζονται σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης και με δεδομένα που έχουν να κάνουν με την απόσταση που έχει διανυθεί, τη μέση ταχύτητα, τον χρόνο ακινησίας και τη θερμοκρασία. Με τη Citroen να ακολουθεί τους κανόνες, όντως, οι δοκιμές πραγματοποιούνται σε ρεαλιστικές συνθήκες και αυτό έχει βοηθήσει την εταιρεία να χρησιμοποιεί αποδοτικότερες τεχνολογίες για τον περιορισμό των ρύπων.

Οι κινητήριες μονάδες PureTech, που έχουν βραβευτεί για 4η σερί χρονιά ως «κινητήρας της χρονιάς» εμφανίζουν καλύτερες τιμές κατανάλωσης, ενώ παράλληλα έχουν μειωθεί οι απώλειες στην απόδοση.

Στο εύρος στροφών 1.500-3.500 σ.α.λ., εμφανίζουν το 95% της ροπής τους, με την κατανάλωση και τους ρύπους να έχουν μειωθεί κατά 25%. Σε όλα αυτά, έχει συμβάλλει και το νέο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Αναφορικά με τους BlueHDi, συνδυάζουν τη χρήση οξειδωτικού καταλύτη (SCR) με φίλτρο μικροσωματιδίων (DPF), μειώνοντας έως και 90% τις εκπομπές NOx (Οξείδιο του Αζώτου) αλλά και 99,9% τις εκπομπές όλων των μικροσωματιδίων.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...