Dainese Smart Jacket

Dainese Smart Jacket

Dainese Smart Jacket

Dainese Smart Jacket

Dainese Smart Jacket

 

Το Dainese Smart Jacket αυξάνει τα επίπεδα ασφαλείας για τον αναβάτη, χάρη στην τεχνολογία D-air, ενώ μπορεί να φορεθεί κάτω ή ακόμα και πάνω από ένα απλό τζάκετ.

 

Dainese Smart Jacket

Αερόσακος από τη Dainese

 

Πρόκειται για έναν αερόσακο που μπορεί να φορεθεί κάτω ή πάνω από το τζάκετ. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος με τη μοτοσικλέτα. Το Smart Jacket της εταιρείας αποτελεί τον πρώτο αερόσακό της με τεχνολογία D-air. Μπορεί να φορεθεί ανεξάρτητα, είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες και μπορεί να αποθηκευτεί.

 

Χρησιμοποιείται και από τους αναβάτες του MotoGP. Η καρδιά του συστήματος είναι μια κεντρική μονάδα που αναλύει 1.000 φορές το δευτερόλεπτο πληροφορίες που συλλέγουν επτά αισθητήρες. Οι συγκεκριμένοι, εντοπίζουν διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις, ενεργοποιώντας το σύστημα, μόνο όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

 

Dainese Smart Jacket

Smart Jacket

Ο αερόσακος καλύπτει τον θώρακα και την πλάτη του αναβάτη, εξασφαλίζοντας τον ίδιο αριθμό προστασίας που παρέχουν επτά Επιπέδου 1 προστατευτικά πλάτης. Αυτό παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν σκληρά υλικά στην κατασκευή του. Το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαιτέρως ελαφρύ εξάρτημα, το οποίο μπορεί να φορεθεί και να αφαιρεθεί εύκολα και να αποθηκευτεί σε μια τσάντα.

 

Μάλιστα, ο αερόσακος παρέχει και εξαερισμό. Ο αέρας μπορεί να διαπερνά το εσωτερικό του και να δροσίζει τον αναβάτη. Παράλληλα μπορεί να φορεθεί και κατά τις περιπτώσεις βροχόπτωσης, καθώς το Smart Jacket είναι αδιάβροχο.

 

Πηγή: Dainese


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...