Με Ford Fiesta ST στην Ιταλία

Με Ford Fiesta ST στην Ιταλία

Από το Guarcino στο Campocatino, το νέο Fiesta ST καταβροχθίζει τις φουρκέτες μέχρι την κορυφή, χαρίζοντας χαμόγελα στους οδηγούς του.

Ανεβαίνοντας 1.800 και πλέον μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, ο δρόμος που οδηγεί από την πόλη Guarcino στο θέρετρο του Campocatino σφύζει από ζωή τη χειμερινή σεζόν, καθώς κατακλύζεται από λάτρεις του χιονιού και σκιέρ. Ωστόσο, όλους τους υπόλοιπους μήνες, η Via Campocatino είναι ο τέλειος, έρημος δρόμος για οδήγηση, μόλις 80 χλμ. ανατολικά της Ρώμης.

Φτάνοντας στην κορυφή μπορείτε να απολαύσετε τη θέα του φυσικού πάρκου Monti Velino και της οροσειράς του Lazio νοτιοανατολικά. Ακόμα και η Ρώμη φαίνεται στη βορειοδυτική πλευρά.

Με Ford Fiesta ST στην Ιταλία: Στην κορυφή είναι τα αστέρια

«Εάν έχετε την τύχη να επισκεφθείτε την περιοχή βράδυ με ξαστεριά, θα απολαύσετε έναν ουρανό γεμάτο αστέρια. Μπορείτε ακόμα και να περάσετε από ένα αστεροσκοπείο οδηγώντας προς την κορυφή, που συνεργάζεται με αστεροσκοπεία από όλο τον κόσμο για τον εντοπισμό αστεροειδών – τόσο χαμηλή είναι η φωτορύπανση εδώ» παρατηρεί ο δημοσιογράφος Sutcliffe.

Πρόκειται για το όγδοο βίντεο της σειράς, με τον Sutcliffe να οδηγεί μοντέλα της Ford Performance, από το Ford GT supercar στον συναρπαστικό Atlantic Ocean Road της Νορβηγίας μέχρι ένα Focus RS διασχίζοντας την κορυφογραμμή Blakey Ridge στο North Yorkshire  της Βρετανίας. Η εντυπωσιακή Via Campocatino είναι ο πρώτος Ιταλικός δρόμος που πρωταγωνιστεί στη σειρά και βαθμολογήθηκε με άριστα (10 στα 10) για το τοπίο, τη γαστρονομική ταυτότητα και τις συγκινήσεις που προσφέρει, ενώ συγκέντρωσε συνολικό σκορ 53 στα 60 – η 3η καλύτερη κατάταξη στη σειρά αυτή.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο στην διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=4BhMpNSP5xo&vl=el


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...