Ducati Diavel 1260

Ducati Diavel 1260 (1)

Ducati Diavel 1260

Ducati Diavel 1260 (1)

Ducati Diavel 1260 (1)

 

Στη Γενεύη έδωσε το «παρών» η Ducati Diavel 1260, η δεύτερη γενιά της sport cruiser μοτοσικλέτας της φίρμας, που έχει διατηρήσει χαρακτηριστικά της πρώτης.

 

Ducati Diavel 1260 (2)

Ducati Diavel 1260 (2)

 

Οι γραμμές της και το κωνικό πίσω τμήμα, μαζί με το ελαστικό πέλματος 240mm, χαρίζουν στη μοτοσικλέτα μια δυναμική εμφάνιση. Οι εισαγωγές και ο σκελετός Trellis, ταιριάζουν απόλυτα με τον νέο κινητήρα Testastretta DVT 1262, ισχύος 159 ίππων. Έχει πολύ καλή επιτάχυνση, η οποία είναι απαλή στις χαμηλές στροφές, κάνοντάς την ιδανική για καθημερινή χρήση ή για ταξίδια.

 

Σε γενικές γραμμές, ο «γυμνός» και παράλληλα μυώδης σχεδιασμός της, την κάνουν να ξεχωρίζει, αποκαλύπτοντας τον χαρακτήρα της.

 

Στην έκδοση S, υπάρχουν ακόμα περισσότερα στοιχεία τα οποία τραβούν τα βλέμματα. Όπως για παράδειγμα η σέλα, οι τροχοί, οι δαγκάνες Brembo M50, η πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Οhlins και το DQS (Ducati Quick Shift). Τέλος, διακρίνεται η τεχνολογία LED στα φωτιστικά σώματα, με σύστημα DRL.

 

Πηγή: Ducati


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...