Dunlop Mutant

Dunlop Mutant

Dunlop Mutant

Dunlop Mutant

Dunlop Mutant

Η εταιρεία παρουσίασε το νέο Dunlop Mutant, ένα ευέλικτο ελαστικό που φέρνει μια crossover προσέγγιση στην αγορά των ελαστικών.

Dunlop Mutant

Dunlop Mutant

Θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιανουάριο του 2020. Πρόκειται μάλιστα για το αποτέλεσμα του συνδυασμού των γνώσεων της Dunlop, στα βραβευμένα hypersport και touring ελαστικά της, και των τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί σε αγώνες με βρεγμένες συνθήκες οδήγησης. Η Dunlop ονομάζει αυτό το συνδυασμό καινοτομιών, «τεχνολογία 4 εποχών». Για αυτό το λόγο, το Mutant έχει αποκτήσει την επίσημη σήμανση «M+S» (Mud & Snow). Αυτό σημαίνει πως είναι απολύτως κατάλληλο για δύσκολες συνθήκες.

Η σειρά Mutant της Dunlop διαθέτει πέντε εμπρόσθιες και έξι πίσω διαστάσεις ελαστικών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πάνω από 370 διαφορετικά μοντέλα μοτοσικλετών μπορούν να εξοπλιστούν με το Mutant. Προτεραιότητα της Dunlop ήταν να επεκταθεί η σειρά πέρα από τις κλασικές crossover μηχανές, όπως τη Ducati Multistrada και τη Yamaha Tracer, ώστε να εξασφαλιστεί η απόδοση crossover σε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων.

Το διακριτικό σχέδιο πέλματος του Mutant συνδυάζει τακούνια με επιθετικό στιλ με ένα δυναμικό κατευθυντήριο σχεδιασμό. Αυτή η ξεχωριστή εμφάνιση διαθέτει στοιχεία από ελαστικά supermoto καθώς επίσης και χωμάτινων και στοχεύει στο να καταστήσει το Mutant μια δημοφιλή επιλογή για μηχανές ειδικής κατασκευής.

Πηγή: Dunlop


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...