Η Dunlop στην πρώτη θέση

Η Dunlop στην πρώτη θέση

Dunlop Winter Response 2

Την πρώτη θέση στην ετήσια δοκιμή χειμερινών ελαστικών γερμανικού φορέα κατέκτησε η Dunlop με αποτέλεσμα να κερδίσει τον τίτλο «νικητής του χειμώνα».

Dunlop Winter Response 2

«Νικητής του χειμώνα» στην ετήσια δοκιμή χειμερινών ελαστικών αναδείχτηκε η Dunlop. Στο τεστ ελαστικών διαστάσεων 175 / 65R14, το Winter Response 2 ξεπέρασε τους 10 ανταγωνιστές και έλαβε καλές κριτικές σε όλες τις χειμερινές συνθήκες, από το βρεγμένο οδόστρωμα, έως το χιονισμένο και το στεγνό.

Η διάταξη των γωνιών στο πέλμα του, το βοηθάει να αντισταθμίσει καλύτερα τη φυγόκεντρο δύναμη, με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι και τον πάγο.

Από εκεί και πέρα, η κατασκευή του το βοηθά ώστε να μειώνεται η παραμόρφωση του σκελετού, βελτιώνοντας την αντίσταση κύλισης. Όσον αφορά στο άνω πλευρικό τοίχωμα, μαζί με τις αυλακώσεις της περιμέτρου, επιτρέπουν την καλύτερη ροή του αέρα, μειώνοντας την αντίσταση κύλισης.

«Τα προϊόντα της Dunlop εγγυώνται κορυφαία απόδοση σε όλες τις πιθανές καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων τις ακραίες συνθήκες του χειμώνα», δήλωσε ο Μάικ Ριτοκόσκι, Αντιπρόεδρος και Chief Marketing Officer της Ευρώπης για τη Dunlop και συνέχισε. «Η απονομή της πρώτης θέσης στις δοκιμές ADAC, TCS και ÖAMTC είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της κορυφαίας ποιότητάς μας».

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...