ΕLECTROMOBILITY 2020

ΕLECTROMOBILITY 2020

ΕLECTROMOBILITY 2020

ΕLECTROMOBILITY 2020
ΕLECTROMOBILITY 2020

Έρχεται το πρώτο ΕLECTROMOBILITY 2020, το Διεθνές Συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Απριλίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό κέντρο HELEXPO Maroussi.

 

ΕLECTROMOBILITY 2020

ΕLECTROMOBILITY 2020

 

Έχει στόχο να οδηγήσει στις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα συστήματα τεχνολογίας της ηλεκτροκίνησης για τους 4 και 2 τροχούς, τις υποδομές και τη συνδεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ηλεκτροκίνηση, τα plug-in, τα hybrid, τα mild hybrid και η αυτόνομη οδήγηση είναι η απάντηση των αυτοκινητοβιομηχανιών με πολλά νέα μοντέλα – για καθαρό περιβάλλον.

 

 

Τον κεντρικό άξονα του συνεδρίου θα αποτελέσουν ομιλητές από εισαγωγικές εταιρείες-μέλη του ΣΕΑΑ, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, όπου θα παρουσιάσουν το μέλλον της ηλεκτροκίνησης.

 

 

Επιπρόσθετα, στους βασικούς ομιλητές θα είναι επίσης κυβερνητικά – πολιτικά στελέχη, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και ακαδημαϊκοί-επιστήμονες, που ποικιλοτρόπως έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους παίρνοντας θέσεις και καταθέτοντας και προτάσεις.

 

 

Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα για τρεις ημέρες να εισέλθουν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, να ενημερωθούν γύρω από την ηλεκτροκίνητη οδήγηση, την αλλαγή στην καθημερινότητά τους μέσα από τις μετακινήσεις σε απόλυτα φιλικό περιβάλλον, να γίνουν ενεργό μέρος των εξελίξεων και να δουν τα νέα μοντέλα που ήρθαν ή πρόκειται να έρθουν στην ελληνική αγορά.

 

 

Το Διεθνές Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Περιφέρειας Αττικής.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...