Νέα έκδοση Fiat 500 Collezione

Νέα έκδοση Fiat 500 Collezione

Το διαχρονικό 500αράκι επιστρέφει ανανεωμένο στην έκδοση Fiat 500 Collezione με πλούσιο standard εξοπλισμό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό οικονομικό πακέτο.

Fiat 500 Collezione 2018 back

Διαθέσιμο στα αμαξώματα hatchback και cabrio, το 500 Collezione προσφέρεται με πλούσιο βασικό εξοπλισμό ο οποίος συμπεριλαμβάνει αποκλειστική διχρωμία, γκρι υφασμάτινη οροφή (στην cabrio έκδοση), ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χαρακτηριστικής σχεδίασης, σχεδιαστική γραμμή σε όλη την εξωτερική περίμετρό του, διακοσμητική γραμμή χρωμίου στο καπό, χαρακτηριστικά χρωμίου στο εξωτερικό, το εντυπωσιακό λογότυπο Collezione στο πίσω μέρος.

Fiat 500 Collezione 2018 interior

To χαρακτηριστικό λογότυπο 500 συναντάται στα καθίσματα, το ταμπλό φέρει το χρώμα του αμαξώματος, τα καθίσματα είναι αποκλειστικής σχεδίασης, καθώς και τα πατάκια φέρουν το λογότυπο Collezione.

Fiat 500 Collezione 2018

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην standard έκδοση, με 5 χρόνια εγγύηση, άτοκη χρηματοδότηση και συνολικό όφελος €1.450 για το hatchback και €1.000 για το cabrio. Προς το παρόν, διατίθενται με κινητήρα βενζίνης 1,2 69 ίππων, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, γκρι υφασμάτινη οροφή (στο cabrio) και διχρωμία Lunar Grey / Bianco Gelato.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...