Fiat Panda CNG και City Cross από 11.990€.

Fiat Panda

Fiat Panda CNG και City Cross από 11.990€.

Fiat Panda CNG και City Cross από 11.990€.
Fiat Panda CNG και City Cross από 11.990€.

Fiat Panda CNG και City Cross από 11.990€, με το μοντέλο της Fiat να διατίθεται πλέον στις δύο διαφορετικές εκδόσεις με την ίδια προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης.

 

  

Fiat Panda

Fiat Panda

 

Η FCA Greece προσφέρει τώρα δύο από τις δημοφιλέστερες εκδόσεις του Panda, την έκδοση CNG (φυσικό αέριο) και την έκδοση City Cross (SUV look) με σημαντικές εκπτώσεις. Αυτές ορίζουν την προτεινόμενη λιανική τιμή και στις δύο περιπτώσεις στις 11.990€. Και μάλιστα, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

 

 

Με αυτό τον τρόπο ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει το Panda που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Αυτό μάλιστα επιλέγοντας ανάμεσα στην απόλυτη οικονομία καυσίμου, ή το ξεχωριστό στιλ ενός SUV πόλης.

 

 

Με έμφαση στην οικονομία καυσίμου, το Panda CNG αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της Ελληνικής αγοράς που κινείται με φυσικό αέριο. Έτσι συνεχίζεται η μακρά παράδοση της Fiat, η οποία αποτελεί τον πρώτο και πιο πετυχημένο κατασκευαστή επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων CNG στην Ευρώπη.

 

 

Παράλληλα με το δοχείο των 12kg φυσικού αερίου, το Panda CNG εφοδιάζεται και με δοχείο βενζίνης 35 λίτρων. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον οδηγό να επιλέγει κατά βούληση το καύσιμο με το οποίο κινείται. Παράλληλα εξασφαλίζει αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000χλμ. με τη χρήση και των δύο καυσίμων.

 

 

Αντίστοιχα το City Cross βασίζεται στην παράδοση που δημιούργησε η Fiat το 1983. Τότε ήταν όταν το Panda 4×4 αποτέλεσε το πρώτο τετρακίνητο αυτοκίνητο πόλης. Η έκδοση City Cross χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το σχεδιασμό των προφυλακτήρων και τα προστατευτικά πλαστικά στοιχεία, διαθέτει τον SUV χαρακτήρα της έκδοσης 4×4. Αυτό όμως με κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς. Παράλληλα δε, διατηρεί τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την υψηλή ευελιξία που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της οικογένειας του Fiat Panda.   

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...