Η Fiat τιμά το παρελθόν της με το Fiat 500 1957 Edition!!

Η Fiat τιμά το παρελθόν της με το Fiat 500 1957 Edition!!

Τιμώντας το παρελθόν και επιθυμώντας να αποτίσει φόρο τιμής στο 1957 Nuova Cinquecento, η Fiat λανσάρει το Fiat 500 1957 Edition, τόσο σε έκδοση hatchback όσο και σε cabrio, το οποίο εφοδιάζει και στις δύο εκδόσεις με τον 1,4 λίτρων MultiAir Turbo κινητήρα.

Γιορτάζοντας το ένδοξο παρελθόν του, η Fiat λανσάρει το 1957 Edition σε δύο εκδόσεις, hatchback και cabrio. Το νέο μοντέλο, με το πνεύμα, τον ρομαντισμό και την κουλτούρα της φίρμας, αποτίει φόρο τιμής στο 1957 Nuova Cinquecento.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις επιλογές ζαντών (λευκή, πράσινη ή μπλε), με το αυτοκίνητο να διαθέτει ένα ρετρό look, όπως πχ. στη μάσκα του, στην οποία ξεχωρίζουν οι «φωτεινές» λεπτομέρειες και το σήμα ρετρό της μάρκας. Επιπροσθέτως, διακρίνονται άλλες ρετρό λεπτομέρειες στις θύρες, οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι λευκοί, ενώ οι εκδόσεις hatchback διαθέτουν διχρωμία, με την οροφή να είναι λευκή και μαύρη η soft top στις cabrio. Επίσης, οι αποχρώσεις είναι τρεις για το αμάξωμα και πρόκειται για τις Celeste Blue, Chiaro και Bianco Ice.

Εντός καμπίνας, δεσπόζει το εσωτερικό Avorio και τα αντιθετικά χρωματικά καθίσματα σε Marrone. Η Avorio εντοπίζεται στην κάθετη ραφή στις πλάτες και το κάτω μέρος των καθισμάτων, ενώ παρόμοιες λεπτομέρειες (μαζί με τη Marrone), μπορεί να βρει κανείς και στο τιμόνι, το οποίο έχει επάνω του το ρετρό σήμα της εταιρείας. Ξεχωριστός επίσης είναι και ο μηχανισμός κλειδώματος/ξεκλειδώματος του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο κινείται με τον 1,4 λίτρων MultiAir Turbo κινητήρα, που περιλαμβάνει ένα Turbo, δύο intercooler και μια βελτιωμένη σπορ εξάτμιση. Αποδίδει 135 ίππους και 203Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται με ένα 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο στάνταρ, ενώ προαιρετικό είναι το 6τάχυτο αυτόματο.

Στις επιλογές, υπάρχει και η ένδειξη Sport, που αν χρησιμοποιηθεί, η οδήγηση και η συμπεριφορά του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει πιο επιθετική. Σε αυτή τη mode, η αυτόματη μετάδοση προσφέρει πιο άμεση αλλαγή σχέσεων, ενώ αυξάνεται η απόκριση του κινητήρα.

Τέλος, τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τρία και πρόκειται για τα Pop, Lounge και Abarth.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...