Σε εκπαίδευση του δικτύου της για τα νέα Fiat 500X και 500L προχώρησε η Fiat!!

Σε εκπαίδευση του δικτύου της για τα νέα Fiat 500X και 500L προχώρησε η Fiat!!

Η Fiat προχώρησε σε μια ειδική εκπαίδευση του δικτύου της ώστε να μεταφέρει στους πελάτες τις αλλαγές που φέρνουν οι νέες τεχνολογίες στα μοντέλα της και συγκεκριμένα στα Fiat 500X και Fiat 500L.

Σε εκπαίδευση του δικτύου της προχώρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Fiat, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο, τα στελέχη του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων της να μπορούν να εξηγήσουν στους πελάτες, τα νέα στοιχεία και τεχνολογίες που φέρουν τα νέα Fiat 500X και Fiat 500L. Τα δύο μοντέλα, είναι εφοδιασμένα με μια μεγάλη λίστα συστημάτων και ως εκ τούτου, στο πλαίσιο αυτό, έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου η ειδική εκπαίδευση, στην οποία υπήρξε αναφορά σε όλες τις νέες τεχνολογίες.

Fiat 500X και Fiat 500L: ADAS (Advance Driver Assistance Systems)

Τα νέα Fiat 500X και Fiat 500L είναι εφοδιασμένα με συστήματα όπως είναι το αυτόματο φρενάρισμα, που αυξάνουν την ασφάλεια. Παρά το γεγονός πως οι λειτουργίες είναι ιδιαίτερα εξελιγμένες που σε μερικές περιπτώσεις αγγίζουν το επίπεδο αυτόνομης οδήγησης «2», είναι δεδομένο πως ο οδηγός μπορεί να τα χρησιμοποιεί για δική του επιπλέον βοήθεια και όχι να μειώνει τη δική του προσοχή.

Fiat 500X και Fiat 500L: συνδεσιμότητα

Η προσοχή του οδηγού δεν θα πρέπει να αποσπάται για κανέναν λόγο. Τα Fiat 500X και Fiat 500L εξοπλίζονται με εξελιγμένα συστήματα συνδεσιμότητας με δυνατότητα λειτουργίας MirroLink, με την επικοινωνία κατά τη διάρκεια ης οδήγησης να παρέχεται με ασφάλεια και άνεση. Εφαρμογές, όπως το Uconnect λοιπόν, κάνουν την οδήγηση πιο ευχάριστη και ασφαλή, ενώ ενημερώνουν τον οδηγό σε real-time για τον πλέον οικονομικό τρόπο οδήγησης, κάνοντάς τη φιλική προς το περιβάλλον.

Fiat 500X και Fiat 500L: κινητήρες βενζίνης Turbo FireFly

Παρέχουν υψηλά επίπεδα ροπής από τις χαμηλές στροφές, χαμηλά επίπεδα θορύβου και χαμηλή κατανάλωση. Έτσι, οι οδηγοί μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους υψηλή απόδοση, δίχως να πιέζουν τα μοτέρ, εξασφαλίζοντας άνετες και οικονομικές μετακινήσεις.

Fiat 500X και Fiat 500L: νέας γενιάς κινητήρες Diesel με SCR

Οι κινητήρες Multijet της Fiat, σε συνδυασμό με το φίλτρο μικροσωματιδίων και τον επιλεκτικό καταλύτη SCR, που μειώνει τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου (ΝOx), καθιστούν τους κινητήρες ιδανικούς για το αστικό περιβάλλον.

Fiat 500X και Fiat 500L: αυτόματο κιβώτιο DCT

Πρόκειται για το νέο γενιάς κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Αυξάνει την οδηγική απόλαυση, μειώνει την κατανάλωση και μπορεί να προσαρμόζεται στον τρόπο οδήγησης του χειριστή. Προσφέρει πολλαπλά οφέλη και ως προς το κόστος συντήρησης.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...