FordΕύκολα

FordΕύκολα

FordΕύκολα

FordΕύκολα
FordΕύκολα

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα, η Ford Motor Ελλάς σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το δικό σας Ford με τους πλέον ευνοϊκούς όρους.

 

Ford Fiesta mHEV

Ford Fiesta mHEV

 

Χάρη σε αυτό, μπορείτε να επωφεληθείτε του εξαιρετικά χαμηλού και σταθερού ονομαστικού επιτοκίου 1,99%* αλλά και της ευέλικτης περιόδου αποπληρωμής με διάρκεια από 12 έως και 60 μήνες. Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης FordΕύκολα τίθεται σε ισχύ άμεσα και θα διαρκέσει έως το τέλος του έτους.



Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Εκτός από τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα, η αγορά του αγαπημένου σας Ford συνοδεύεται από σημαντικά επιπλέον οφέλη.



Ειδικά για το νέο Puma, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό αξίας έως και 930€, έτσι ώστε όλες οι εκδόσεις Puma να διαθέτουν στο στάνταρ εξοπλισμό τους προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.



Πιο συγκεκριμένα:



  • Όλες οι εκδόσεις Titanium διαθέτουν επιπλέον εμπρός προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 930€

  • Οι εκδόσεις STLine, είτε με κινητήρα πετρελαίου, είτε με αυτόματο κιβώτιο, διαθέτουν επιπλέον αυτόματο κλιματισμό (EATC), υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 664€

  • Η έκδοση STLine με κινητήρα 1.0L EcoBoost 125PS MHEV διαθέτει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό αξίας 400€

  • Και τέλος, οι εκδόσεις STLine X & STLine V, διαθέτουν επιπλέον το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το Auto Park Assist, συνολικής αξίας 868€



Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε το όφελος που προκύπτει από το νέο πρόγραμμα FordΕύκολα για κάθε ένα από τα επιβατικά μοντέλα Ford:



Μοντέλο

Όφελος

Fiesta

372€

Focus

έως 620€

S-MAX

992€

Mondeo

992€

Mustang

992€

Tourneo Courier

1.199€



ST Line

ST Line

 



Διαμορφώστε το δικό σας Ford



Χάρη στη δυνατότητα εικονικής διαμόρφωσης (configurator) που διατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford, μπορείτε με απλά και κατανοητά βήματα να επιλέξετε τον εξοπλισμό και τα ακριβή χαρακτηριστικά του νέου σας αυτοκινήτου, αλλά και να δείτε παραδείγματα χρηματοδότησης για όλα τα μοντέλα επιλέγοντας το χαρακτηριστικά του δανείου που επιθυμείτε, όπως το χαμηλό επιτόκιο, τη χαμηλή μηνιαία δόση ή τη χαμηλή προκαταβολή.



Διαμορφώστε το δικό σας Ford εδώ: https://www.ford.gr/cars?bnpShowroom=on



Επιλέξτε τη χρηματοδότηση που σας ταιριάζει εδώ: https://www.ford.gr/shop/nextsteps/promotions/personaloffers



*πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...