Ford Fordzilla

Ford Fordzilla

Ford Fordzilla

Ford Fordzilla

Ford Fordzilla

Η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της στον δημοφιλή κόσμο του gaming, λανσάροντας τις esports ομάδες Ford Fordzilla σε διάφορες χώρες.

 

Ford Fordzilla

Ford Fordzilla

Συγκεκριμένα η Ford θα συγκροτήσει ομάδες για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και μία ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει τους καλύτερους παίκτες από κάθε χώρα. Αυτό, γίνεται στο πλαίσιο της Gamescom.

 

«Τα όρια μεταξύ πραγματικού και εικονικού κόσμου είναι ασαφή. Το gaming έχει εξελιχθεί σε τάση της εποχής. Κορυφαίοι παίκτες συναγωνίζονται επαγγελματίες οδηγούς αγώνων και πολλές από τις καθημερινές μας δραστηριότητες έχουν δεχτεί πολλές επιρροές από τον κόσμο του gaming, όπως η χρήση των αποκαλούμενων και ως fitness apps, αλλά και η συλλογή πόντων επιβράβευσης για έναν δωρεάν καφέ», δήλωσε ο Άμκο Λέεναρτς, director, Design, Ford Ευρώπης.

 

Fordzilla logo

Fordzilla logo

 

Από εκεί και πέρα, η Fordzilla θα μετάσχει και στο βραβευμένο παιχνίδι Forza Motorsport 7. Αξίζει να τονιστεί πως εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν παιχνίδια Forza κάθε ημέρα, με το ένα εξ αυτών να επιλέγουν οχήματα Ford.

 

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...