Ford Mustang MagneRide

Ford Mustang MagneRide

H τεχνολογία MagneRide, που βοηθά τους αθλητές με τεχνητά κάτω άκρα να μένουν σταθεροί, κάνοντας snowboard και σκι, αναβαθμίζει την οδηγική εμπειρία της Ford Mustang.

Ford Mustang MagneRide technology

Πιο συγκεκριμένα, το μαγνητοροϊκό υγρό [Magnetorheological fluid (MRF)] βελτιώνει τους συνδέσμους των τεχνητών γονάτων και έτσι εξασφαλίζει σε άτομα με τεχνητά κάτω άκρα τη δυνατότητα να επιδίδονται σε extreme σπορ.

 

Με τον ίδιο τρόπο, η χρήση MRF στα αμορτισέρ της ανάρτησης MagneRide® της Mustang, εξασφαλίζει μία πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία με ομαλή συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης. Αισθητήρες παρακολουθούν τις οδικές συνθήκες και ηλεκτρομαγνήτες ελέγχουν αιωρούμενα σωματίδια σιδήρου στο λάδι των αμορτισέρ. Το μαγνητικό πεδίο που παράγεται, προσαρμόζεται αυτόματα 1.000 φορές το δευτερόλεπτο για να ευθυγραμμίσει τα σωματίδια σε κάθε αμορτισέρ, ώστε να είναι σκληρότερα για μεγαλύτερη ακρίβεια στο στρίψιμο ή πιο μαλακά για περισσότερη άνεση στο ταξίδι.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...